PANIEK bij een voetbalwedstrijd voor vrouwen. Speelsters renden naar de kleedkamer toen ze zagen wat er op het veld gebeurde

PANIEK bij een voetbalwedstrijd voor vrouwen. Speelsters renden naar de kleedkamer toen ze zagen wat er op het veld gebeurde

Verschillende vrouwelijke voetbalsters zullen de wedstrijd die ze dit weekend speelden niet snel vergeten. En allemaal om een ongelooflijke reden.

Het gebeurde in Australië tijdens een wedstrijd in de AFWL nationale competitie voor vrouwen.

De zwarte slang met de rode buik, aanwezig bij de wedstrijd

Het begin van de wedstrijd werd met meer dan een half uur vertraagd nadat een giftige slang in het stadion was aangekomen. Het incident vond plaats in een sportarena in Blacktown, Australië.

De roodbuikige zwarte slang, die volgens specialisten zelden bijt, werd gezien op het veld voordat de teams van Greater Western Sydney Giants en Richmond Tigers een AFWL-wedstrijd speelden, de Australische voetbalcompetitie voor vrouwen.

De organisatoren besloten het begin van de wedstrijd uit te stellen en riepen de hulp in van een specialist, die de slang ving en in een container plaatste om hem terug naar de natuur te vervoeren.

Het begin van de voetbalwedstrijd werd met ongeveer 30 minuten uitgesteld, meldt The Guardian.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *