Dinamo heeft al drie wedstrijden niet gemARKT in Super League! Ovidiu Burcă: “Het is een situatie die ons begint te raken” | VIDEO

Dinamo heeft al drie wedstrijden niet gemARKT in Super League! Ovidiu Burcă: “Het is een situatie die ons begint te raken” | VIDEO

Farul Constanta versloeg Dinamo Boekarest met 2-0 (1-0) op vrijdagavond in het Arcul de Triumf Stadion in de hoofdstad, in een wedstrijd voor de 10e ronde van de Superliga.

Constantin Budescu (33e minuut) en Ionuț Vănă (90e minuut) scoorden voor de kampioenen.

De rood-witten hebben hun laatste drie wedstrijden verloren zonder een doelpunt te maken., 0-4 tegen Rapid, 0-1 tegen FC U Craiova en 0-2 tegen Farul.

Dinamo heeft drie wedstrijden niet gemARKT in Superliga! Ovidiu Burcă: “Het is een situatie die op ons begint te wegen”.

“In de eerste helft probeerden we te voetballen, het doelpunt kwam, toen was er de uitschakeling en moesten we verdedigen, vechten, zoals we voor de wedstrijd op het bord hadden geschreven. Ik ben niet boos over het wegsturen, ik heb het niet eens gezien en ik weet niet of het een wegsturen was of niet.

We moeten winnen, we moeten lijden, we moeten vechten, we moeten goed blijven op het veld. De echte Farul was in de wedstrijd tegen Craiova. We zijn niet gewend om elke drie dagen te spelen, maar nu leren we ermee om te gaan.

Dinsdag spelen iedereen die er vandaag niet bij was,” zei Gheorghe Hagi direct na de wedstrijd.

Wat Ovidiu Burcă zegt

“Ik denk dat we een beetje duidelijkheid missen voor het doel. Ik denk dat het veld ons een paar keer parten heeft gespeeld. Wat kan ik zeggen, als de bal niet in het net gaat, maar je hebt wel kansen, wat kan je dan zeggen…

Het is een situatie die ons begint te raken, het is geen makkelijke situatie. Ik heb gezien hoe de spelers eronder lijden. We moeten herstellen, want we hebben dinsdag een wedstrijd voor de boeg.

In de spanning van de wedstrijd, ik wil niet te veel praten over de scheidsrechter, maar het leek timide. Ze kwamen uit een wedstrijd waar een fout tegen hen was gemaakt, ze verhieven hun stem, hun stem is sterk en de scheidsrechter was timide. Ik moet de fases opnieuw bekijken, er zijn meningen en opinies. We zullen er morgenochtend naar kijken. Scheidsrechteren is het laatste waar we naar kijken. We analyseren eerst wat we hebben gedaan”, zei de Dinamov-coach.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=MvJK5RWnnd8(/embed)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *