Vreselijk ongeluk in Superliga, in Petrolul – Hermannstadt. “Ik heb mezelf op zijn plaats gezet”! VIDEO

Vreselijk ongeluk in Superliga, in Petrolul – Hermannstadt. “Ik heb mezelf op zijn plaats gezet”! VIDEO

De wedstrijd Petrolul Ploiesti – FC Hermannstadt, uitslag 0-0, kende een vreselijke fase. Valentin Țicu beging een overtreding op Dragoș Iancu in de zesde minuut van de wedstrijd, waardoor de laatste een ernstige blessure opliep.

Valentin Țicu werd uit het veld gestuurd en Dragoș Iancu wordt nu geopereerd aan een open kuitbeenbreuk.

Iancu werd met spoed naar het County Hospital in Ploiesti gebracht en vervolgens naar het Monza Hospital in Boekarest.

Verschrikkelijk ongeluk in Superliga, in Petrolul – Hermannstadt. “Ik heb mezelf op zijn plaats gezet”

“Het komt goed met Dragos! Hij heeft medische zorg gekregen in een kliniek in Boekarest en vanochtend wordt hij geopereerd. Iedereen bedankt voor de berichten!
We zijn bij je, jongeman!” postte Hermannstadt op de Facebookpagina van de club.

“Ik wil publiekelijk mijn excuses aanbieden aan Dragos Iancu, zijn familie en de club Hermannstadt. Het spijt me. In eerste instantie was ik in de veronderstelling dat ik de bal met het gezicht naar me toe had genomen, om een slippertje te maken. Het is nooit bij me opgekomen wat er had kunnen gebeuren. Ik hoop dat het goed komt met hem (Dragoș Iancu). Al mijn kracht en gebeden gaan naar hem uit. Ik hoop dat hij snel terugkomt. Ik heb spijt van alles. Er was geen sprake van dat ik hem met opzet sloeg, dat ik een onsportief gebaar maakte. Het was moeilijk voor me om het te zien. Het is duidelijk dat ik het niet zo bedoelde. Het is heel moeilijk voor me. Ik heb mezelf in zijn plaats gezet. Het voelt alsof het mij is overkomen. Al mijn gedachten en kracht gaan naar hem om beter te worden… Ik ben bang voor een schorsing, uiteindelijk wil ik voetballen”, zei Valentin Țicu na de Superliga-wedstrijd Petrolul – Hermannstadt, 0-0.

“Waarom praten over voetbal? We denken alleen aan Dragos. Helaas gebeuren er onvoorziene dingen. De jongens zeiden in de rust dat ze voor Dragos gingen spelen. Ze hebben alles gegeven. Het is de zoveelste wedstrijd die we in overmacht spelen en niet winnen. Nu gaan alle gedachten uit naar Iancu. Ze waren bijna allemaal heel dichtbij. Ik heb net op een paar foto’s op mijn telefoon gezien hoe zijn been eruitziet. Ze waren zelf gemotiveerd om voor hen te spelen. De inzet was geweldig. Wat het resultaat vanavond ook zou zijn geweest… En als we hadden gewonnen, was er geen vreugde. (Nee… Het was niet opzettelijk. Ik denk niet dat iemand zo’n overtreding wil maken. Niet om in Țicu’s schoenen te staan, maar vooral in Iancu’s schoenen”, zei Marius Măldărășanu, FC Hermannstadt coach, na de kampioenswedstrijd.

Hier de video van de overtreding van Valentin Țicu op Dragoș Iancu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *