Mihai Leu is de BESTE! De voormalige wereldkampioen boksen vecht voor een nieuwe Masters-titel in kustsnelheid

Mihai Leu is de BESTE! De voormalige wereldkampioen boksen vecht voor een nieuwe Masters-titel in kustsnelheid

Voormalig wereldkampioen amateurboksen en professioneel boksen Mihai Leu blijft indruk maken in de motorsport, 25 jaar na zijn debuut.

Hij is een van de favorieten voor de Masters-titel in kustsnelheid met nog één etappe te gaan.

In het weekend in Rasnov eindigde Leu als tweede in categorie I, en nu wordt alles over drie weken beslist. Leu, nationaal kampioen kustsnelheid in 2019, 2020 en 2021, keerde dit jaar terug naar het nationale kampioenschap Masters. in een Audi R8 GT3 LMS.

Mihai Leu is een NEOPRIT! De voormalige wereldkampioen boksen vecht voor een nieuwe Masters-titel in kustsnelheid

Na twee dagen met veel wisselingen van situatie, waaronder hij op de eerste plaats, was Leu tweede in Râșnov, slechts 1,6 seconden achter Alexandru “Dodo” Pițigoi na twee heats. Laatstgenoemde nam ook de leiding over met nog één etappe te gaan.

“Het was een ongelooflijk snelle etappe, waar we na elke run een betere tijd hadden. Aan het einde was Dodo beter, daar feliciteer ik hem mee. Nog één etappe te gaan en daar zal alles beslist worden,” zei Leu.

In de aanloop naar de finale, de Audi Brasov Trophy, die op 14 en 15 oktober plaatsvindt op de weg tussen Poiana Brasov en Brasov, heeft Pițigoi 83 punten en Leu 79.

Als een van hen ook de etappe wint, gaan ze ook naar huis met de kampioenstitel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *