Gigi Becali heeft gereageerd op de zaak Dumitru Buzatu! De zakenman, harde boodschap: “Weet je wat me meer stoorde dan het smeergeld?”

Gigi Becali heeft gereageerd op de zaak Dumitru Buzatu! De zakenman, harde boodschap: “Weet je wat me meer stoorde dan het smeergeld?”

FCSB-eigenaar Gigi Becali heeft zich uitgesproken over de corruptiezaak rond Dumitru Buzatu, de voormalige voorzitter van PSD Vaslui die betrapt werd met een steekpenning van 1,25 miljoen lei.

Dumitru Buzatu was een van de langstzittende PSD-leiders en hoofd van de districtsraad van Vaslui. Hij werd op heterdaad betrapt door DNA Iasi met een steekpenning, het geld zou zijn gegeven voor de voortzetting van de strategische weg Bârlad – Laza – Codăești.

De waarde van de aanleg van de weg bedroeg meer dan 222.000.000 lei.

Gigi Becali gaf commentaar op de zaak Dumitru Buzatu! De zakenman, harde boodschap: “Weet je wat me meer stoorde dan het smeergeld?”

Voor ProSport-collega’s sprak zakenman Gigi Becali over de zaak: “Weet je wat mij meer dwars zat dan het smeergeld? Vrouw senator, ik president, dochter plaatsvervanger, schoonzoon plaatsvervanger, jongen ik weet niet wat, minnares en zij ik weet niet wat. Echt niet. Dat is wat me stoorde, deze octopus van verwantschap.”

“Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel geld op één plek gezien. Je zag de onmiddellijke reactie van de partij. Het was een eerlijke reactie. In minder dan 24 uur reageerde de partij onmiddellijk na het zien van de DNA-communicatie. We hebben het hier over een flagrant, duidelijk spel in mijn ogen. Aan de andere kant heeft elke man het recht om zichzelf te verdedigen. Het spijt me voor wat zijn familie doormaakt, maar het is een daad waarvan ik dacht dat ik die nooit meer op tv zou zien, om wie het ook ging… Ik had niet gedacht dat meneer Buzatu op deze leeftijd nog zoiets kan overkomen,” vertelde premier en PSD-leider Marcel Ciolacu aan Antena 3 CNN.

Dumitru Buzatu had meer dan 30 jaar de leiding over het district Vaslui. Hij staat nu onder preventieve arrestatie voor het omkopen van 1,25 miljoen lei.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *