De offers die Cătălin Moroșanu bracht voor zijn carrière. “Prestatiesporters hebben ook trauma’s”

De offers die Cătălin Moroșanu bracht voor zijn carrière. “Prestatiesporters hebben ook trauma’s”

Worstelaar Cătălin Moroșanu, 39, sprak over de opofferingen die hij door de jaren heen heeft gemaakt voor zijn sportcarrière.

Cătălin Moroșanu is een bekend worstelaar. Op persoonlijk vlak heeft Cătălin Moroșanu een gelukkig gezin met zijn vrouw Georgiana, met wie hij al vele jaren een koppel is. Ze hebben een dochter, Natalis. De sportman en zijn levenspartner werden afgelopen december voor de tweede keer ouders, toen Georgiana beviel van een jongetje genaamd Patrick Nicholas.

Cătălin Moroșanu heeft door de jaren heen talloze offers gebracht voor zijn carrière. De sportman deed hierover uitspraken op Antena Stars televisie. Hij legde uit dat één van de opofferingen was dat hij weg moest blijven van zijn familie. De bekende vechter zei ook dat hij tijdens zijn carrière fysiek heeft geleden.

De offers die Cătălin Moroșanu bracht voor zijn carrière. “Alles in het leven wat we doen moet met opoffering gebeuren. Er is geen gemakkelijke weg”

“Er zijn veel opofferingen, tijd met mijn gezin is een opoffering geweest. Ik heb mijn lichaam opgeofferd omdat wedstrijdsport niet draait om gezondheid, maar om pijn, opoffering. Prestatiesporters hebben ook trauma’s omdat je je lichaam naar een hoog niveau moet brengen, naar het volgende niveau moet tillen. Je moet dat moeilijke moment overwinnen, elke keer weer.”Cătălin Moroșanu bekende volgens spynews.ro.

“Natuurlijk is het de moeite waard. Alles wat we doen in het leven moet met opoffering gebeuren. Er is geen gemakkelijke weg. Denk niet dat je gewoon achterover kunt leunen en kijken of er waardering of geld binnenkomt. Elk groots ding moet gedaan worden met opoffering.”, zei de vechter ook in het interview met televisiezender Antena Stars.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *