Gigi Becali heeft spijt van transfer Vlad Chiricheș naar FCSB: “Ik heb spijt van het geld”

Gigi Becali heeft spijt van transfer Vlad Chiricheș naar FCSB: “Ik heb spijt van het geld”

De zakenman is boos dat hij Chiricheș naar FCSB heeft gehaald omdat de verdediger een enorm salaris heeft en het team niet helpt, omdat hij vaak geblesseerd is.

Chiricheș verdient 40.000 euro per maand en zijn positie kan worden opgevuld door Joyskim Dawa, Siyabonga Ngezana en Denis Haruț, die de laatste tijd allemaal naar Becali’s verwachtingen presteren.

De plaats in het centrum van de verdediging kan ook worden opgevuld door Mihai Lixandru, een verdedigende middenvelder in de basis, die steeds beter presteert en die ook in de smaak valt bij de financier van de roodblauwen.

Gigi Becali heeft spijt van transfer Vlad Chiricheș naar FCSB

Gigi Becali zei na de overwinning van FCSB op FC Bihor Oradea in de Roemeense beker.

“(Noot van de redactie – Heb je spijt dat je Chiricheș hebt meegenomen?) Het spijt me voor het geld, het is veel geld. Ik ben de schuldige. Ik wilde hem heel graag. Maar het spijt me nog steeds dat hij het twee jaar lang niet wilde. Misschien komen we er samen uit. Moge God hem helpen te herstellen, niet weer gekwetst te worden en ons te helpen.

Maar veel geld. Hij heeft 40.000 salaris. Veel geld. Geld, het spijt me. Ik heb geen spijt dat ik Chiricheș heb. Laten we eens kijken, misschien herstelt hij en raakt hij niet meer geblesseerd. En misschien helpt hij ons. Misschien kan hij ons helpen in de Champions League,” vertelde Gigi Becali aan Prima Sport.

Na de wedstrijd in Oradea maakte hij ook een opmerking over een paar spelers: “Ik vond Ganea echt goed. Een volwassen speler, ervaren, hij verliest de bal helemaal niet. Het was zijn eerste wedstrijd, hij was wat ik verwachtte en hij zal steeds beter worden. Radunovic was te gemakkelijk. Goede speler, maar hij had geen zenuwen, hij was een starter, geen baan. Nu zullen we zien. Hij zal nog steeds spelen, totdat Ganea in zijn ritme komt, maar dan weten we niet wie er zal starten.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *