Andrea Miklos, atleet van CSM Boekarest, is te gast in de Road to Paris show op donderdag 28 september om 19:00 uur.

Andrea Miklos, atleet van CSM Boekarest, is te gast in de Road to Paris show op donderdag 28 september om 19:00 uur.

Andrea Miklos, atlete van CSM Boekarest, is te gast in het programma De weg naar Parijs, gemodereerd door journalist Daniel Nazare.

De atlete kwalificeerde zich voor de Olympische Spelen van Parijs 2024 nadat ze op 20 juli in Boedapest onder de Olympische standaard had gelopen op het onderdeel 400 meter.

Miklos nam deel aan de Hongaarse Grand Prix “Gyulai Istvan Memorial” en werd tweede op de 400 meter met 50,80 seconden, de kwalificatienorm was 50,95.

Andrea Miklos behaalde vorige maand een bronzen medaille op dit onderdeel tijdens de Europese Spelen in Polen.

Andrea, die momenteel traint onder leiding van coaches Magdolna Kaniszay en Emir Berkic, heeft al een voorproefje gehad van Olympisch succes sinds de juniorenwedstrijden. Op het Europees Jeugd Olympisch Festival Tbilisi 2015 won ze de gouden medaille op de 400 meter en het jaar daarop nam ze deel aan de Olympische Spelen van Rio 2016.

Andrea Miklos kwalificeerde zich voor Tokyo 2020, maar deed niet mee vanwege medische redenen, een blessure die haar een tijdje uit de atletiekcompetitie hield.

26 juli 2024 is de start van de Olympische Spelen en een jaar eerder begonnen we met het uitzenden van interviews met atleten, coaches en officials van alle sportdisciplines die volgend jaar in Frankrijk deelnemen.

De Olympische Zomerspelen van 2024 zijn de 33e editie, het grootste multisportevenement dat om de vier jaar plaatsvindt. De 2024 Zomerspelen staan algemeen bekend als Parijs 2024.

Het programma ”Road to Paris” wordt elke donderdag om 19.00 uur uitgezonden op de website ProSport.ro en het YouTube-kanaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *