Basketbal is meer dan alleen de bal schieten! Roemeense atleten praten met fans | FOTOGALLERIJ

Basketbal is meer dan alleen de bal schieten! Roemeense atleten praten met fans | FOTOGALLERIJ

Afgelopen weekend begon het Roemeense basketbal en de atleten diversifieerden hun activiteiten. Niet alleen trainen, maar ook socializen met fans.

CONSTANȚA. #BeActive Dagen bracht CSM Constanta atleten naar scholen in de kustgemeente.

De leerlingen van de Mihai Eminescu National High School genoten met volle teugen van basketbal, omdat ze bezoek kregen van basketbalspelers van CSM Constanta.

De bronzen medaillewinnaar van het LNBF, FCC UAV Arad, liet zich ook niet onbetuigd, want de basketballers van Arad deden mee aan “Let’s Do It Romania”, op initiatief van sponsor FCC Environment Romania.

Basketbal gaat niet alleen over de bal! Roemeense atleten praten met fans | FOTO

ARAD. De actie werd georganiseerd door Let’s Do It Romania Association samen met ADISIGD Arad en partners FCC Environment Romania en Retim. Ons team sloot zich aan bij studenten en vrijwilligers die hielpen om de aangewezen gebieden schoon te maken. De actie vond plaats in het hele land en in 190 andere landen.

SIBIU. Basketbal ging samen met de natuur in een heel bijzondere actie! De bronzen medaillewinnaar in de LNBM, BC CSU Sibiu, deed mee aan het “Jaren Wandel”-project om een positieve verandering teweeg te brengen in onze gemeenschap en het milieu. “We namen een pauze van dribbelen en schieten om afval op te rapen in het Rășinari Prislop gebied.

Met handschoenen en vuilniszakken in de hand lieten we zien dat sport en verantwoordelijkheid voor de natuur hand in hand kunnen gaan. Bij elke stap op de paden in het Prislop-Rășinari gebied raapten we het afval op dat door achteloze mensen was achtergelaten en gaven we anderen het goede voorbeeld.

En het ging niet alleen om netheid, maar ook om educatie. We hadden de lokale kinderen bij ons en we zagen in hen hoop in de context van milieueducatie”, vertelt BC CSU Sibiu.

PITEȘTI. FC Argeș Pitesti gaat door met de promotieacties op scholen en kleuterscholen. De spelers waren aan het begin van het seizoen aanwezig in de sportzalen van I.C. Brătianu National College en Zinca Golescu National College!

CLUJ. De kampioensbasketballers ontmoetten hun supporters maandagavond in het Sportcentrum “La Terenuri” en vandaag bezochten ze de Theoretische Middelbare School “Onisifor Ghibu”. Zo brachten de studenten de rust door met het kampioensteam van Roemenië, in een nieuw evenement ter gelegenheid van de Europese Week van de Sport.

Foto bron: Facebook / FR Basketbal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *