Wat Andreea Bălan en Victor Cornea zeggen over hun HuwELIJK: “De daden waren nooit een prioriteit”.

Wat Andreea Bălan en Victor Cornea zeggen over hun HuwELIJK: “De daden waren nooit een prioriteit”.

Zangeres Andreea Bălan, 39, en haar huidige partner, Victor Cornea, hebben gesproken over trouwen. “De daden waren nooit een prioriteit,” zei de artiest.

Andreea Bălan was getrouwd met acteur George Burcea, waarbij het huwelijk van het stel resulteerde in twee dochters, Ella en Clara. De twee scheidden in 2020. Andreea Bălan heeft sinds enige tijd een nieuwe romantische relatie. Ze is verliefd op tennisser Victor Cornea, die negen jaar jonger is.

Andreea Bălan en haar huidige partner, Victor Cornea, spraken over hun relatie en mogelijk huwelijk in een interview met Viva magazine.

Wat Andreea Bălan en Victor Cornea zeggen over trouwen. “Een mooie relatie kan werken zonder papieren”

“Het is nog veel te vroeg om over dit deel na te denken, maar laten we zien wat de toekomst brengt! Zoals ik al zei, we hebben een goddelijke connectie en we leven met volle teugen in het huidige moment.”zei Victor Cornea over een mogelijk huwelijksaanzoek.

Andreea Bălan toegevoegd: “Mijn huwelijk van 4 maanden (op papier is dat hoe lang ik getrouwd ben) kwam na de schok die ik had met mijn hartstilstand, dus ik kan zeggen dat papierwerk nooit een prioriteit was. Wat voor mij belangrijk is, is wederzijdse liefde en respect, en een mooie relatie kan ook zonder papieren. Alleen liefde houdt twee mensen bij elkaar“.

“We lijken in zoveel opzichten op elkaar, zowel spiritueel als qua levensstijl. We zijn allebei zeer ambitieus, gedisciplineerd en willen graag onze dromen verwezenlijken. (…) We slagen erin om in het moment te leven, zelfs als we allebei drukke en uitdagende agenda’s hebben. Onze momenten samen worden dan ook intens gevierd en we waarderen ze ten volle. Onze band is goddelijk en ik heb nog nooit zo’n liefde ervaren.”Victor Cornea toegevoegd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *