FCSB, enige gelijkspel THUIS tegen U. Cluj! Welke voetballers maakten Gigi Becali boos na de wedstrijd van maandagavond

FCSB, enige gelijkspel THUIS tegen U. Cluj! Welke voetballers maakten Gigi Becali boos na de wedstrijd van maandagavond

FCSB speelde maandagavond thuis met 2-2 gelijk tegen U Cluj, gecoacht door Ovidiu Sabău, in de laatste wedstrijd van de 11e ronde van de Superleague.

De rood-blauwen leidden twee keer met 1-0 en 2-1 voor tegen U. Cluj, maar telkens had de ploeg onder leiding van Ioan Ovidiu Sabău de kracht om terug te komen in de wedstrijd.

FCSB blijft op de eerste plaats met 26 puntenmaar heeft ook een wedstrijd meer in handen dan CFR Cluj, die 22 punten hebben.

FCSB, gelijkspel THUIS met U. Cluj! Welke voetballers maakten Gigi Becali boos na de wedstrijd van maandagavond

“Dawa heeft me niet boos gemaakt. Dat was de beslissing zodat hij Lixandru kon zien. Ovidiu Popescu heeft het in zijn hoofd gehaald dat hij een geweldige voetballer is. Hij zet zijn voet niet neer, hij rent gewoon achter de tegenstander aan.

En Tavi Popescu denkt dat we in de sportschool de bal kietelen. Tavi denkt dat we de bal kietelen, dat we de bal nu kietelen. Hij kietelt de bal, hij houdt hem niet vast, dat als hij hem naar zich toe kon houden het goed zou zijn, maar nu kietelt hij hem twee keer en de tegenstander pakt hem.

Ik begrijp het niet. Je raakt het doel en raakt de buitenkant. Ik snap het niet, ik snap het echt niet, hoe raak je de buitenkant? Ik begrijp niet wat dit is”, zei Gigi Becali op Prima Sport.

“We troffen een team met ervaring, met spelers die weten hoe ze moeten spelen. We begonnen goed, we scoorden snel. Ik dacht dat we een makkelijke wedstrijd zouden hebben, maar dat was niet zo. We waren egoïstisch bij de laatste pass, maar dat was niet onze bedoeling.

Ze verrasten ons niet, we wisten dat we een team zouden treffen dat van passeren houdt, geen druk. We nemen een punt. We vinden het heel jammer, we waren vastbesloten om thuis niet in de problemen te komen. Het spel was goed, we kregen kansen, maar we waren niet scherp voor het doel.

Als we echt goed hadden gespeeld, hadden we zeker gewonnen. Houding, hoe kun je geen houding hebben? We hadden kansen, maar scoorden niet. Ze vochten tot de laatste minuut. We moeten voorzichtiger zijn met set pieces.

Het is te vroeg om over de titelstrijd te praten. Het is nog te vroeg. De strijd zal in de play-offs plaatsvinden. Het belangrijkste is de play-off”, zei Florinel Coman.

Hoe de twee teams eruitzagen

  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa (Lixandru 46), Radunovic – Ov. Popescu (Djokovic 46), Șut, D. Olaru – Al. Băluță (Miculescu 73), Oct. Popescu (Compagno 46), Fl. Coman. Coach: Elias Charalambous
  • U CLUJ: Gorcea – Peteleu (V. Gheorghe 60), Masoero, B. Mitrea, Vătăjelu – Bic, Doukoure (I.Filip 82), Nistor, Chipciu – Popadiuc (D. Popa 60), F. Ilie (R. Silaghi 59). Coach: Ioan Ovidiu Sabău

Poli Iasi heeft maandag thuis met 0-0 gelijkgespeeld tegen Petrolul uit Ploiesti.

Foto bron: Facebook / FCSB

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *