Cosmin Hodor, Irina Fetecău te gast in “That’s tennis”! Tennis door de ogen van de voormalige PR van Simone Halep: opruiende ondertonen

Cosmin Hodor, Irina Fetecău te gast in “That’s tennis”! Tennis door de ogen van de voormalige PR van Simone Halep: opruiende ondertonen

Irina Fetecău, de Roemeense tennisster die debuteerde in de mediawereld als presentatrice van de show “That’s Tennis”, keert terug met een nieuwe en zeer interessante editie, met Cosmin Hodor, de voormalige PR van Simone Halep, als gast.

Cosmin Hodor, Irina Fetecău’s gast in “That’s Tennis”! Tennis door de ogen van de voormalige PR van Simone Halep: opruiende ondertonen

De “That’s Tennis” editie met Cosmin Hodor wordt uitgezonden op dinsdag 3 oktober om 19:00 uur op het ProSport YouTube kanaal.

Cosmin Hodor, geboren en getogen in Hunedoara, vertelt ons hoe hij aan de slag is gekomen met Simona Halep, maar ook in snooker met Ronnie O’Sullivan. Hij vertelt over de “sterren” van tennis, maar ook over de schoonheid van de “witte sport”.

Cosmin Hodor reageert ook fel op de huidige situatie van Simone Halep na de schorsing die ze kreeg voor doping.

We wachten op je commentaar en berichten voor Irina Fetecău op YouTube en Facebook!

Irina Fetecău heeft een sterk debuut gemaakt in de wereld van de sportmedia en treedt daarmee in de voetsporen van haar vader, Adrian Fetecău, de bekende radiojournalist. De sportvrouw had George Cosac, voorzitter van de Roemeense tennisbond, te gast op de eerste editie.

De sportvrouw neemt geen afscheid van tennis, maar zal jongleren tussen toernooien en ook in het ProSport-team spelen. De show “That’s Tennis” belooft prominente gasten uit de “witte sport” en daarbuiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *