De oudste spelers van Rapid komen naar EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 3 oktober, 21.00 uur

De oudste spelers van Rapid komen naar EXCLUSIVE RAPID op dinsdag 3 oktober, 21.00 uur

De RAPID EXCLUSIVE van deze week heeft twee speciale gasten. Alex Ioniță en Andrei Drăghia, twee van Rapid’s langst dienende spelers, komen naar de ProSport set om te praten over Rapid’s laatste resultaten, hoe hun seizoenen in het rood en rood shirt zijn geweest en wat hun doelen zijn voor dit jaar.

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE te volgen op de ProSport website, de ProSport Facebook pagina en het ProSport YouTube kanaal.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *