Carmen Tocală promoot 4×4 BASKETBALL op scholen en middelbare scholen! Waar was het FRB hoofd aanwezig

Carmen Tocală promoot 4×4 BASKETBALL op scholen en middelbare scholen! Waar was het FRB hoofd aanwezig

De Roemeense Basketbal Federatie promoot via haar voorzitter Carmen Tocală basketbal op kleuterscholen, scholen en middelbare scholen.

De loco-burgemeester van de gemeente Vaslui, Catalin-Emil Mîndru, samen met de inspecteur van lichamelijke opvoeding en sport van de Vaslui County School Inspectorate, Prof. Luminița Vîrlan, CSM Vaslui, ontvingen het bezoek van de delegatie van de Roemeense Basketbal Federatie, vertegenwoordigd door de voorzitter Carmen Tocală en de manager van de afdeling Competities, Zoltan Șafar.

Carmen Tocală promoot 4×4 basketbal op scholen en middelbare scholen! Waar was het hoofd van de FRB aanwezig

De bijeenkomst werd ook bijgewoond door twee vertegenwoordigers van Vaslui basketbal, Prof. Ana Măria Archip, van CS Activ Vaslui, en Prof. Alexandru Sîrbu, coach bij CSM Vaslui.

Carmen Tocală sprak over de implementatie van 4×4 basketbal als discipline in de Nationale School Sport Olympiade. op basisschoolniveau, over de mogelijkheid van deelname van de clubs uit Vaslui aan de Jr. NBA League Roemenië.

Toekomstige gezamenlijke projecten gericht op het aantrekken van kinderen tot sporten werden ook besproken, en in de komende periode zullen enkele scholen in de provincie Vaslui basketbalborden en ballen van de FRB als donatie ontvangen.

Aan het einde gaf de directeur van CSM Vaslui, Bogdan Cristea, de voorzitter van de Roemeense Basketbal Federatie een officieel basketbalshirt cadeau.

Sinds vorig jaar heeft de basketbalfederatie al een partnerschap getekend met de schoolinspectie van de gemeente Boekarest voor de 4X4 pilotfase op basisscholen in de hoofdstad voor de schoolsportolympiade en vanaf 2023 zal het evenement nationaal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *