Wat Liviu Ciobotariu zegt over zijn vertrek bij Sepsi na de nederlaag tegen CFR Cluj

Wat Liviu Ciobotariu zegt over zijn vertrek bij Sepsi na de nederlaag tegen CFR Cluj

CFR Cluj versloeg Sepsi thuis met 3-0 in een resterende wedstrijd van de vijfde ronde van de Superliga.

Sepsi heeft nu vier Superliga wedstrijden op rij verloren en staat op de tiende plaats in de competitie.

Scorers waren Panagiotis Tachtsidis (41 – penalty), Mario Camora (70) en Daniel Bîrligea (81).

Wat Liviu Ciobotariu zegt over zijn vertrek bij Sepsi na de nederlaag tegen CFR Cluj

Ze speelden tegen de teams:

CFR Cluj: Sava – L. Mihai (Camora ’63), Mogoș, Ajeti, Kresic, Morgan – Muhar, Tachtsidis (Deac ’85), Cvek (Fica ’90) – Juricic (Bîrligea ’63), Jefte (Otele ’63). Coach: Andrea Mandorlini.

Sepsi: Niczuly – Aganovic (C. Matei ’64), Bălașa, Kecskes, Fl. Ștefan – Oroian, Alimi, Francisco Junior (Rondon ’79) – I. Gheorghe, Debeljuh (Safranko ’64), Ștefănescu. Coach: Liviu Ciobotariu.

“Het is een moeilijk te verteren resultaat, dat op een moeilijk moment voor ons komt. Met 3-0 kun je niet zeggen dat je een bevredigende prestatie hebt geleverd. De score is geweldig, gezien de betekenis van de wedstrijd. We hadden een goede eerste helft, met goed balbezit, goede kansen om te scoren, maar toen kwam die 40e minuut toen we de penalty kregen. Ik zei tegen de jongens dat ze moesten blijven spelen, we hadden twee grote scoringskansen, de lat van Stefan en de misser van Stefanescu.

Het is een benauwde situatie, een moeilijke situatie. We moeten hier heel snel weg. Het is duidelijk dat we ons moreel en ons zelfvertrouwen kwijt zijn. Zelfs als we proberen te passeren, hebben we veel momenten in de wedstrijd waarop we onzekerheid tonen. Dat zie je terug in het resultaat. Dat moeten we zo snel mogelijk rechtzetten. Wij waren het team met verdedigend vertrouwen. We maakten geen goals. Nu is dat veranderd. Elke keer als we scoren, maken we een doelpunt. Dat komt door het wantrouwen van de spelers, ze verliezen hun hoofd.

De druk van het resultaat is het belangrijkste. We kunnen excuses verzinnen, dat we de beste teams hebben ontmoet, die zeker om de titel zullen strijden, maar het is geen excuus voor ons. Als we bij de top zes willen horen, moeten we anders kijken. Dat is ons leven, het leven van de coaches. We proberen positieve resultaten te boeken. Ik probeer mijn werk goed te doen. We hadden een heel goede start, nu is het duidelijk dat we in een dip zitten.

Een coach wordt gehouden door resultaten, dat is duidelijk. Ik weet het niet, dat moet je aan het management vragen. Ik probeer mijn best te doen, ik probeer het schip te repareren. Zo is het leven, er kan van alles gebeuren. Ik heb geen problemen,” zei Liviu Ciobotariu volgens Digi Sport na de wedstrijd tegen CFR Cluj.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *