FCSB, VICTORIE op het ritme van de dans in Botosani! Wat Dan Alexa zei na de nederlaag

FCSB, VICTORIE op het ritme van de dans in Botosani! Wat Dan Alexa zei na de nederlaag

FCSB heeft zaterdagavond in de 12e ronde van de Superliga FC Botoșani nipt met 1-0 verslagen.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Mihai Lixandru (23), die raak kopte uit een corner.

FCSB leidt het binnenlands kampioenschap met 29 puntenen FC Botoșani is de rode lantaarn van het kampioenschap en bezet de laatste plaats met 6 punten.

FCSB, een overwinning zonder emoties in Botoșani! Wat Dan Alexa zei na de nederlaag

“Ik ben erg blij voor Lix (n.r. – Mihai Lixandru), ik heb met hem gepraat, ik heb gezien hoe hij trainde, ik heb hem gezegd dat hij zo moet blijven werken en dat hij op een dag beloond zal worden.

Hij ontwikkelt zich elke week beter en we zijn blij. Het seizoen is lang en we zullen alle spelers nodig hebben. Ik bedank de supporters voor het steunen van het team,” zei Elias Charalambous na FC Botoșani – FCSB 0-1.

Dan Alexa was boos op de scheidsrechter

“Het was een goede wedstrijd van ons, we domineerden op veel momenten, maar ik ben boos, een nederlaag is een nederlaag. Ik word er helemaal niet warm van dat we goed speelden, dat Steaua treuzelde. Deze ploeg heeft punten nodig. Helaas hebben we een doelpunt tegen gekregen in een set piece. Ik ben boos, we hadden het beter kunnen doen, we hadden minstens één doelpunt kunnen weggeven.

Ik was boos over een beslissing van de scheidsrechter, maar uiteindelijk denk ik niet dat het het resultaat beïnvloedde, dat is de realiteit. Ik denk dat het goed scheidsrechterswerk was. Ik ben verdrietig, want een nederlaag is een nederlaag tegen wie je ook speelt.

Ik denk niet dat ze beter hadden gespeeld als het veld beter was geweest, maar ik wil ze feliciteren, ze hebben geweldige kwaliteitsspelers, vooral Coman en Olaru. Dat zijn spelers die het verschil maken, je moet altijd verwachten dat ze iets zullen doen,” zei Dan Alexa.

Hoe de twee partijen eruitzagen

  • FC BOTOȘANI: Ducan – R. Benzar (Mutombo 57), Șeroni, Junior Pius, Țigănașu – G. David (Cărăușu 69), V. Dican, Ed. Florescu (Casap 77) – Friday Adams (Ilicic 46), Ngoma (Mouaddib 77), Pinson. Coach: Dan Alexa
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Cr. Ganea – Djokovic (Ov. Popescu 62), Lixandru, Olaru – Al. Băluță (Oct. Popescu 62), Compagno, Fl. Coman (Miculescu 87). Coach: Elias Charalambous

Foto bron: Facebook / FCSB

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *