Danut Lupu, veroordeeld tot gevangenisstraf nadat hij meerdere keren zonder rijbewijs had gereden, kondigde aan dat hij zich vandaag zal overgeven: “Ik zal mijn kruis dragen”.

Danut Lupu, veroordeeld tot gevangenisstraf nadat hij meerdere keren zonder rijbewijs had gereden, kondigde aan dat hij zich vandaag zal overgeven: “Ik zal mijn kruis dragen”.

Danut Lupu (56), veroordeeld tot een gevangenisstraf nadat hij meerdere keren zonder rijbewijs had gereden, heeft aangekondigd dat hij zondag zal terugkeren naar Roemenië en zichzelf zal aangeven om zijn straf uit te zitten.

Op maandag 2 oktober meldde ProSport exclusief dat Dănuț Lupu was veroordeeld tot zeven maanden en tien dagen gevangenisstraf, nadat hij meerdere keren zonder rijbewijs had gereden en zich moest overgeven in de gevangenis van Rahova. De voormalige voetballer was echter niet in het land toen het nieuws bekend werd.

De voormalige Roemeense international gaf ook een laatste verklaring over zijn vrijheid voordat hij terugkeerde naar Roemenië.

“Ik kom vandaag aan in Roemenië om mezelf aan te geven, zoals ik laatst heb beloofd. Ik kom uit Dubai, waar ik met mijn vrouw was. Ik land vandaag in Roemenië. Ik hoop met heel mijn hart dat er geen spektakel zal zijn op het vliegveld en dat alles soepel zal verlopen, zodat iedereen zijn plicht zal doen. Natuurlijk zal ik mijn kruis dragen, maar ik hoop dat ik dat op een waardige manier mag doen. Ik geef me vandaag over, want vandaag waren mijn retourtickets. Ik zal de straf uitzitten die ik volgens de wet heb gekregen. Vanaf dit moment zal ik geen verklaringen meer afleggen en ik hoop dat het iedereen goed zal gaan, vooral mijn familie”., zei Danut Lupu volgens Fanatik.

We raden ook aan:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *