Gigi Becali, ULTIEME theorie over de oorlog in Israël! Wat is het verband met Roemenië! “Het is alsof je tegen Manchester City vecht”

Gigi Becali, ULTIEME theorie over de oorlog in Israël! Wat is het verband met Roemenië! “Het is alsof je tegen Manchester City vecht”

Israël is in oorlog nadat het land is aangevallen door Hamas. Meer dan duizend mensen zijn omgekomen en het Israëlische leger is begonnen met een offensief in Gaza.

FCSB-eigenaar Gigi Becali is met een opzienbarende theorie gekomen over het gewapende conflict tussen Israël en Hamas.

Gigi Becali, verbazingwekkende theorie over de oorlog in Israël! Wat is het verband met Roemenië?

Hoe worden steden in Israël beïnvloed door het gewapende conflict?

Het Israëlische leger heeft de Gazastrook gebombardeerd als vergelding en het dodental loopt al in de honderden en duizenden.

“Gebeurtenissen in Israël… Afgezien van het feit dat er mensen sterven en het niet goed is, is elke oorlog in ons voordeel. En in voetbal, en economisch. Ze zullen geen zin hebben in voetbal. En economisch, er komen 500.000 Joden naar Roemenië. Ze zijn bang. Ze hebben geld, ze hebben dat… Ze zullen huizen kopen.

Maar het zal niet lang duren. De Joden regeren de wereld en jullie vallen hen aan? Jullie vallen hun kinderen daar aan? Ze laten het toe en over hooguit 5 maanden zullen ze hen wegvagen. De Gazastrook zal stof zijn! Zo zie ik het. Ze zullen ze wegvagen. Ze hebben miljarden. Ze heersen over de wereld! Hoe ga je met hen om? Het is alsof ik tegen Manchester City vecht.

En de pandemie, ik zei je dat het in ons voordeel is. Kijk, nu nemen we €80 miljoen van de ANP. En de oorlog in Oekraïne… De Amerikanen kwamen, Amerikaanse bases, ze investeerden geld. De oorlog in Israël hetzelfde… Ze komen hierheen, ze verhuizen hierheen, ze zullen hier investeren. Waar zouden ze anders naartoe komen? Er is geen veiliger land dan Roemenië,” zei Gigi Becali.

“De militaire operatie gaat door en het verzet, onder leiding van de Al-Qassam Brigades (de gewapende vleugel van Hamas), blijft de rechten van ons volk verdedigen, dus op dit moment is er geen onderhandeling over de kwestie van gevangenen of anderen met Israël mogelijk,” zei Hamas-lid Hossam Badran, volgens internationale media.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *