Dorin Rotariu, FCSB! Hoeveel spelers hebben getekend bij Gigi Becali’s team nadat ze gespeeld hebben voor Dinamo

Dorin Rotariu, FCSB! Hoeveel spelers hebben getekend bij Gigi Becali’s team nadat ze gespeeld hebben voor Dinamo

FCSB heeft aangekondigd dat Dorin Rotariu een eenjarig contract heeft getekend met een optie tot verlenging van nog eens twee jaar.

De 28-jarige aanvaller draagt rugnummer 29 en sluit zich woensdag aan bij de selectie onder leiding van Elias Charalambous.

Dorin Rotariu, opgeleid bij Poli Timisoara, kwam in 2012 over naar Dinamo, waarna hij speelde voor FC Brugge, Moeskroen, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogoreț Razgrad en Atromitos.

Dorin Rotariu heeft getekend bij FCSB

Dorin Rotariu heeft tien caps en één doelpunt voor de nationale ploeg, waarvoor hij sinds 2019 niet meer heeft gespeeld.

“Dorin Rotariu gaat meteen in de basisopstelling van FCSB! Hij speelt vanaf onze eerste wedstrijd tegen FC Voluntari. Hij heeft al getekend. Hij is in training. Hij heeft getekend voor één jaar plus twee jaar, de optie van de club. Het salaris is 20.000 euro per maand,” zei Gigi Becali.

“Welkom, Dorin Rotariu! FCSB kondigt aan dat het een overeenkomst heeft bereikt met Dorin Rotariu, die vandaag een contract heeft getekend bij onze club. De 28-jarige aanvaller zal het shirt met rugnummer 29 dragen en zal zich morgen aansluiten bij de selectie onder leiding van Elias Charalambous. Onze club heet hem van harte welkom en wenst hem nog veel succes in het rood-blauwe shirt”, staat er op de facebookpagina van FCSB.

Dorin Rotariu werd ook gezocht door UTA Arad, maar sloeg het aanbod van Mircea Rednic af, omdat ze elkaar kenden uit hun tijd bij Dinamo. Rotariu heeft sinds mei niet meer in een officiële wedstrijd gespeeld en traint de laatste tijd met Poli Timișoara, een League 3-team.

Welke spelers zijn bij FCSB gekomen nadat ze voor Dinamo hebben gespeeld:

Dorinel Munteanu
Radu Niculescu
Adrian Pitu
Alexandru Păcurar
George Galamaz
Mihăiță Pleșan
Adrian Cristea
Valentin Lemnaru
Srdjan Luchin
Gabriel Tamas
George Țucudean
Ciprian Marica
Harlem Gnohere
Valerica Gaman
Cristi Balgrădean
Diogo Salomao
Andrei Marc
Cătălin Straton
Deian Sorescu
Dorin Rotariu

Foto: Facebook.com/FCSBOfficial

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *