Novak Djokovic’s reactie na beschuldigingen van Rafael Nadal en Patrick Mouratoglou! “Ik heb die verklaring viraal zien gaan”

Novak Djokovic’s reactie na beschuldigingen van Rafael Nadal en Patrick Mouratoglou! “Ik heb die verklaring viraal zien gaan”

Novak Djokovic is ervan beschuldigd alleen geïnteresseerd te zijn in het aantal Grand Slam titels, en de Serviër is nu met zijn weerwoord gekomen.

Rafael Nadal en Patrick Mouratoglou hebben een reeks controversiële beweringen gedaan over de Serviër, die de lijst van Grand Slam overwinningen aanvoert met 24.

Nadal heeft 22 Grand Slam titels. Djokovic en Nadal zouden volgens Alex Corretja geen vrienden zijn.

Reactie van Novak Djokovic na beschuldiging door Nadal en Mouratoglou

“Ik zag dat zijn verklaring viraal ging, veel mensen spraken erover. Iedereen heeft recht op een mening, hoe je iemand anders interpreteert in een bepaalde context. Dat is alles wat ik kan zeggen. Rafa is een geweldige kampioen en ik respecteer en bewonder hem enorm. Ik respecteer hem omdat hij mijn grootste rivaal is en omdat hij een speler is die veel heeft bijgedragen aan mijn spel en de resultaten die ik heb behaald.

Ik heb niet de minste intentie om op een negatieve manier over hem of Roger Federer te praten. Mijn respect weegt op tegen elke negatieve mening die ik zou kunnen hebben. Nogmaals, dit is Rafa’s mening en natuurlijk ben ik het er niet mee eens. Ik heb mijn mening, maar ik wil er niet over uitweiden. Dat is ook niet nodig,” zei Novak Djokovic, zoals geciteerd door Tennis Majors.

Djokovic reageerde ook op Mouratoglou, die zei dat voor sommigen “een Grand Slam 100 keer belangrijker is dan de Olympische Spelen”. “Nole antwoordde dat hij goud wil pakken op de Olympische Spelen in Parijs, een medaille die hij niet in zijn palmares heeft. “Ik heb zijn woorden gezien en ik ben het helemaal niet met hem eens. De Olympische Spelen zijn het oudste sportevenement dat er is. Elke sport die Olympisch is, plaatst de Spelen, althans naar mijn mening, als een van de hoogste prioriteiten. Het is een van de hoogste onderscheidingen die een atleet kan krijgen, je land vertegenwoordigen op de Olympische Spelen. Het wordt eens in de vier jaar gespeeld en in die zin is het voor veel spelers misschien geen prioriteit. Ik ben het eens met Patrick: de houding van veel spelers op de Olympische Spelen, vooral die met een slechte ranking, is niet hetzelfde als op een Grand Slam. Daar ben ik het mee eens, dat is waar, maar persoonlijk ben ik het daar niet mee eens, omdat de Spelen veel voor me betekenen. Ik hoop dat ik nog een medaille mee kan nemen naar Servië,” zei Novak Djokovic volgens Punto de Break.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *