Roemenië – Andorra! Alleen kinderen kunnen de wedstrijd bijwonen. Uitgebreide dienstregeling openbaar vervoer

Roemenië – Andorra! Alleen kinderen kunnen de wedstrijd bijwonen. Uitgebreide dienstregeling openbaar vervoer

Roemenië speelt om 21:45 uur in de National Arena tegen Andorra in de voorrondes van Euro 2024. Alleen kinderen onder de 14 jaar kunnen de wedstrijd bijwonen, met groepen onder begeleiding van een volwassene.

Regia de Transport Public București – Ilfov heeft aangekondigd dat de lijnen 40, 55, 86, 104 en 335 een verlengde dienstregeling zullen hebben tot 00:30 uur om het vervoer te garanderen van degenen die de wedstrijd vanaf de tribunes van de Nationale Arena bekijken.

Roemenië – Andorra is vanaf 21:45 live te zien op Prima TV.

Roemenië – Andorra! Alleen kinderen kunnen naar de wedstrijd kijken. Uitgebreide dienstregeling voor het openbaar vervoer

Vanaf 15:00 worden lijnen die eindigen bij de National Arena omgeleid:

Trolleybuslijnen 86 en 90 rijden tussen de terminal Dridu – respectievelijk (op de gewijzigde route voor de Internationale Marathon van Boekarest) de terminal “Piața Rosetti” – en het kruispunt Vatra Luminoasă Street/ Tony Bulandra Street, vervolgens op een gewijzigde route in beide richtingen op Tony Bulandra Street en keren terug naar de remise Vatra Luminoasă.

Buslijn 143 rijdt op de basisroute tussen het eindpunt “Bucur Obor” en de kruising van Bd. Pierre de Coubertin/ Vatra Luminoasă Straat, dan op een gewijzigde route op Vatra Luminoasă Straat, Tony Bulandra Straat, terugkerend naar de Vatra Luminoasă depot.

Beginopstelling van Roemenië tegen Andorra: Moldovan – Sorescu, Burcă, Drăgușin, Bancu – Cicâldău, R. Marin, Stanciu – Moruțan, Alibec, Fl. Coman.

Darius Olaru is geblesseerd en uitgesloten van de selectie, meldt frf.ro: “Gisteravond, na de officiële trainingssessie, heeft de technische staf na een gesprek met Darius Olaru besloten om de FCSB-speler niet in te zetten in de wedstrijd van vanavond. Darius heeft last van medische problemen en na overleg met de medische staf is besloten om de middenvelder niet op te nemen in de selectie voor de wedstrijd tegen Andorra om een ernstiger blessure niet te riskeren. Het Roemeense nationale team wenst Darius een spoedig herstel en kijkt ernaar uit om hem weer te zien in de volgende wedstrijden!”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *