Sepsi verloor hun zesde opeenvolgende Superliga wedstrijd! Liviu Ciobotariu: “Het is de donkerste situatie in de geschiedenis van de club”

Sepsi verloor hun zesde opeenvolgende Superliga wedstrijd! Liviu Ciobotariu: “Het is de donkerste situatie in de geschiedenis van de club”

Sepsi Sfântu Gheorghe leed hun zesde nederlaag op rij in de Roemeense Superliga nadat ze donderdag de rematch tegen Poli Iași met 0-1 verloren.

Na 12 speelrondes van het kampioenschap staat Sepsi nu op de 12e plaats met slechts 12 punten.

Voor Poli Iasi was het de eerste thuisoverwinning van het Superleague-seizoen.

Sepsi verloor hun zesde opeenvolgende wedstrijd in Superliga

Coach Liviu Ciobotariu viel de scheidsrechter aan na de nederlaag tegen Poli Iasi.

Het doelpunt werd gemaakt door Luis Phelipe (48) en Sepsi’s Cosmin Matei miste een penalty in de vierde minuut van de wedstrijd.

“Dit is de donkerste situatie in de geschiedenis van de club Sepsi. Er is nog nooit zo’n moment geweest. Het is duidelijk dat het tegelijkertijd een moeilijke en delicate situatie is. We leven in een slechte droom en we lijken maar niet wakker te worden. Het is teleurstellend voor de fans, het personeel en het management.

Qua speluitdrukking zagen we er niet slecht uit in vergelijking met de andere wedstrijden die we verloren. We hadden kansen vanaf twee of drie meter die we misten. We misten strafschoppen. Hetzelfde gebeurde bij Univeristatea Cluj. Het is een moeilijke situatie. Ik weet dat de druk hoog is en op de schouders van de spelers en de staf rust.

Ik ben niet gekwalificeerd om over de scheidsrechters te praten, zij weten wat het beste is om te doen, vooral omdat we VAR hebben, maar de manier waarop leek me niet goed. Er waren een paar overtredingen op het middenveld die ze totaal verkeerd gaven. Varga krijgt een trap tegen zijn hoofd en niets. Dan krijgen we een vrije trap in de fase van het doelpunt dat we tegen kregen. De volgende fase gebeurde hetzelfde, er werd een overtreding gemaakt op links en daarna werd het spel hervat. Ik wil de eer niet afpakken van Iași, ze speelden goed en ik feliciteer ze. Er waren dingen die niet normaal waren.

Ik begreep de foliefase niet. Van VAR konden ze geen beslissing nemen en dan komt de centrale verdediger en beslist. Je valideert het doelpunt, begint de wedstrijd vanuit het midden en zegt dan dat het buitenspel is. Ik begrijp niet waarom je bij VAR bent als je geen beslissing kunt nemen,” vertelde Liviu Ciobotariu aan Digi Sport.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *