Wat Simona Halep vertegenwoordigde voor het Roemeense TENNIS! “Mensen denken dat we allemaal haar resultaten kunnen hebben, maar ik spreek dat tegen. En ik zeg: nee, dat doe je niet!”

Wat Simona Halep vertegenwoordigde voor het Roemeense TENNIS! “Mensen denken dat we allemaal haar resultaten kunnen hebben, maar ik spreek dat tegen. En ik zeg: nee, dat doe je niet!”

Gabi Ruse heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Transylvania Open nadat ze met 6-1, 0-6, 6-1 voorbij de 118e WTA-ranglijst Emiliana Arango was gekomen. De 188e Roemeense sprak over haar doelen en maakte een interessante opmerking over Simona Halep.

Manifeste speech over wat Simona Halep vertegenwoordigde voor het Roemeense tennis! “Mensen denken dat we allemaal haar resultaten kunnen hebben, maar ik spreek dat tegen. En ik zeg: nee, dat hebben we niet!”

Ruse speelt in de halve finale tegen Rebeka Masarova, die Ana Bogdan, een van de favorieten van het toernooi, met 3-6, 7-6 (4), 6-3 versloeg.

Wat Simona Halep vertegenwoordigde voor het Roemeense tennis! “Mensen denken dat we allemaal haar resultaten kunnen hebben, maar ik spreek dat tegen. En ik zeg: nee, dat doe je niet!”

In de andere halve finale staan de 133e WTA-ster Eva Lys en de 105e WTA-ster Tamara Korpatsch tegenover elkaar.

Voor hun prestatie om dit podium te bereiken, krijgen de halve finalisten een prijs van $11.275 en 110 punten. De winnaar van de Transylvania Open krijgt $34.228 en 280 punten, en de verliezer in de finaleronde $20.226 en 180 punten.

“Ik ben die periode van frustratie voorbij. Het kan me niet meer schelen dat mensen naar me toekomen en zeggen: ‘Nou ja, je staat 180e, wat doe je? Je bent 25, over twee weken ben je 26”. Niet iedereen kan nummer één van de wereld worden. Het is niet omdat we een nummer één van de wereld hadden, dat we altijd een nummer één van de wereld zullen hebben. Mensen denken dat we allemaal de resultaten van Simone kunnen hebben. Ik kom en spreek dat tegen. En ik zeg: nee, dat doe je niet. Dat het gebeurd is, dat is ongelooflijk! En we weten niet of het nog een keer zal gebeuren. En het is goed dat het gebeurt. En je hoeft de man niet te beoordelen op zijn rang. Het is niet zo dat je vertegenwoordigd wordt door 188 of een ander getal. Ten eerste word je vertegenwoordigd door hoe je bent als mens. Zoals ik al zei, het is gewoon een kwestie van tijd.

En misschien hebben we die discussie volgend jaar en dan zal ik Top 200 of misschien Top 10 zijn. Ik wil mezelf bewijzen dat ik terug kan komen waar ik was, maar met plezier. En als ik daar ben, wil ik net zo gelukkig zijn als nu, op de 188e plaats. En ik vertel je dit met tranen in mijn ogen. Want uiteindelijk, ik weet het niet, is de ranglijst niet alles. Maar het klassement komt nog wel”, zei Gabi Ruse volgens Eurosport, dat treizecizero.ro citeert.

Simona Halep heeft een schorsing van vier jaar gekregen van het International Tennis Integrity Agency (ITIA) nadat ze positief werd bevonden voor Roxadustat in een test tijdens de US Open van 2022.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *