Gică Hagi, REMIX met oud-teamgenoot Ovidiu Sabău! “Veel situaties, maar weinig kwaliteit”

Gică Hagi, REMIX met oud-teamgenoot Ovidiu Sabău! “Veel situaties, maar weinig kwaliteit”

Farul Constanta heeft zaterdagavond thuis met 1-1 gelijkgespeeld met U Cluj in de 13e ronde van de Superliga.

Alexandru Cîmpanu opende de score voor de gasten. Dit is het eerste doelpunt van Cîmpanu, een speler die wordt uitgeleend van Universitatea Craiova, voor U.

De gastheren maakten in de 66ste minuut gelijk via Tudor Băluțădie een doorloopbal van Constantin Budescu volleyde.

Gică Hagi, gelijkspel met oud-ploeggenoot cOvidiu Sabău! “Veel situaties, maar weinig kwaliteit”

Farul Constanta had tot nu toe drie overwinningen op rij, daarom was Gică Hagi extreem neerslachtig.

“We controleerden de wedstrijd van eind tot eind, we waren erg slecht op de helft van de tegenstander, in de laatste 30 meter. Veel situaties, maar weinig kwaliteit. De laatste pass en het laatste schot lukten niet.

Er zijn dagen dat het niet lukte. Daarom ben ik ook een beetje boos, we hebben twee punten verloren. Het doelpunt was een kinderlijke fout, maar daarna hebben we voetbal geproduceerd. Maar in combinaties en afwerking zijn er maar weinig gevaarlijk.

Nu hebben we een thuiswedstrijd, een driepunter, die we moeten winnen”, zei Gheorghe Hagi.

“Maar ik ben blij. We moeten meer vertrouwen hebben. Ik zag dat de spelers er last van hadden, ze zeiden dat ze niet blij waren en daar ben ik blij om. Ik maak me echter zorgen over hoe we veel van de spelers, die waardevol zijn, op een goed trainingsniveau kunnen krijgen. We zagen dit probleem met de veranderingen.

Vandaag wilden we misschien te graag een goed resultaat halen in plaats van te doen wat we kunnen, namelijk balbezit hebben. En helaas waren we ongeïnspireerd bij de laatste pass,” zei Ioan Ovidiu Sabău.

Hoe de twee partijen eruitzagen

  • FARUL: Aioani – D. Sârbu, K. Boli, Larie (Rivaldinho 46), Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni (Borgnino 60) – Mazilu (E. Sali 71), L. Munteanu (N. Grigoryan 60), Budescu. Coach: Gheorghe Hagi
  • U CLUJ: P. Iliev – D. Oancea, Masoero (G. Miron 46), B. Mitrea, Chipciu – Doukoure (E. Manu 77), Bic – G. Cîmpanu (G. Simion 59), Nistor, Ianis Stoica (R. Silaghi 81) – D. Popa (V. Gheorghe 60). Coach: Ioan Ovidiu Sabău

Foto: Facebook / Universiteit van Cluj

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *