Gabriela Ruse verloor de Transylvania Open FINAL door medische problemen

Gabriela Ruse verloor de Transylvania Open FINAL door medische problemen

Gabriela Ruse werd met 6-3, 6-4 verslagen door Tamara Korpatsch in de finale van het Transylvania Open toernooi.

Ruse had last van pijn in haar linkerbeen en verloor zes sets op rij en de eerste set, terwijl Tamara Korpatsch het in de tweede set relatief gemakkelijk had.

De Transylvania Open, een WTA 250-toernooi, werd gehouden in de BT Arena in Cluj-Napoca en had een prijzengeld van $259.303.

Gabriela Ruse miste de finale van de Transylvania Open vanwege medische problemen.

Ruse verloor de finale na één uur en 52 minuten spelen.

Gabriela Ruse ontving een cheque van $20.226 en 180 WTA-punten, terwijl Korpatsch $34.228 en 280 WTA-punten kreeg.

“Ik wil Tamara feliciteren! Goed gedaan deze week, je hebt een geweldige toekomst! Op dit moment probeer ik mijn woorden te verzamelen en je over te brengen wat er in mijn hart omgaat. Het was een geweldige week voor me, ik had geen seconde gedacht dat ik de finale zou halen.

Een week geleden zat ik met mijn coach in een taxi mijn punten te berekenen en dacht ik dat ik niet naar de Australian Open zou gaan omdat ik de punten niet had. Ik dank God voor deze week en dank jullie dat jullie hier zijn. Heel erg bedankt Patrick dat hij me de kans heeft gegeven om hier te spelen. Dank aan mijn familie en mijn team. Ik, Gabriela Ruse, zal na deze week een ander persoon zijn. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart!” zei Gabriela Ruse.

Gabriela Ruse stijgt 61 keer op de WTA-ranglijst naar de 127e plaats.

Tamara Korpatsch zei: “Allereerst wil ik mijn ouders en mijn coach bedanken. Het was een leuk toernooi, het beste van het jaar in deze categorie vorig jaar. Er hing een leuke sfeer en het was erg goed georganiseerd. Het is leuk om op dit veld te spelen, maar ook om tegen de Roemenen te spelen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *