Bănel Nicoliță gaf details over zijn vriendin. “Ze is een van de belangrijke mensen”

Bănel Nicoliță gaf details over zijn vriendin. “Ze is een van de belangrijke mensen”

Voormalig voetballer Bănel Nicoliță, 38, heeft details gegeven over zijn huidige vriendin. “Ze is een van de belangrijke mensen,” zei hij.

Voormalig voetballer Bănel Nicoliță had een zeer moeilijke jeugd, gekenmerkt door veel ontberingen. Hij werd echter profvoetballer en had een indrukwekkende carrière.

Op persoonlijk vlak is Bănel Nicoliță gescheiden van Cristina, met wie hij twee kinderen heeft. De twee zijn in februari 2020 juridisch gescheiden, hoewel ze al sinds 2018 uit elkaar waren. Ze hebben samen twee dochters – Amalia en Natalia.

Bănel Nicoliță gaf op Antena Stars details over zijn huidige levenspartner. De twee zijn al vier jaar een koppel, maar zijn erg discreet. De vriendin van Bănel Nicoliță helpt hem ook op de voetbalschool.

Bănel Nicoliță gaf details over zijn vriendin. “Se zijn bijna 4 jaar samen en we hebben samen gebouwd, we zijn van onderaf begonnen

“Het gaat heel goed met me. Ik heb een relatie, ik ben heel gelukkig, je kunt zien dat ik niet verdrietig ben. Ik ben blij dat we het heel goed met elkaar kunnen vinden, hij is bij mij op de voetbalschool, hij is een van de belangrijke mensen, om eerlijk te zijn. Het is vanaf het begin dat we nu bijna 4 jaar samen zijn en we hebben allebei opgebouwd, we zijn onderaan begonnen. Als we hogerop komen, dan wordt het nog gelukkiger voor ons.”, aldus Bănel Nicoliță, volgens spynews.ro.


De oud-voetballer sprak ook over een mogelijk nieuw huwelijk. Hij legde ook uit hoe zijn huidige vriendin omgaat met zijn dochters.

“Nee, op dit moment niet. We weten niet wat de toekomst brengt, we genieten van het heden. Daar kom je zeker nog wel achter van mij. De meiden kunnen het goed met elkaar vinden, ze hebben elkaar gezien, het is niets nieuws voor mij.”, aldus Bănel Nicoliță, volgens de hierboven geciteerde bron.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *