Gouden generatie, pensioenwedstrijd! Wanneer is de wedstrijd en hoeveel kosten de kaartjes?

Gouden generatie, pensioenwedstrijd! Wanneer is de wedstrijd en hoeveel kosten de kaartjes?

De Gouden Generatie speelt een afscheidswedstrijd op 18 mei 2024 in de Nationale Arena, tegen een nationaal team gecoacht door Jose Mourinho.

Elk van de voormalige leden van de Gouden Generatie die het evenement zullen bijwonen, zal een gastster hebben die voor de tegenpartij speelt.

De Gouden Generatie bereikte de kwartfinales van het WK 1994 in de VS, toen ze op strafschoppen verloren van Zweden. In de ronde van 16 schakelde Roemenië vice-kampioen Argentinië uit met 3-2.

Gouden Generatie, afscheidswedstrijd

“Ik ben altijd van mening geweest dat ieder van ons die deelnam aan het WK 1994, of de toernooien ’90, ’96 of ’98, en zelfs 2000, een afscheidswedstrijd verdiende. Helaas kunnen we dat niet voor ieder van ons doen, dus hebben we besloten dat we volgend jaar, op 18 mei, een laatste wedstrijd van de Gouden Generatie zullen doen, waarin we voor de laatste keer in het shirt van het nationale team zullen verschijnen. Ik denk dat het een geweldige kans is om dank je wel te zeggen tegen de supporters die ons hebben gesteund in de 10 jaar dat we voor het nationale team hebben gespeeld. Het zal ons laatste optreden zijn. We hebben gekozen voor Arena Națională, omdat we zoveel mogelijk supporters de kans willen geven om bij ons te zijn, om samen van dit laatste evenement te genieten, om de buitengewone momenten te herinneren en om deze afscheidswedstrijd als een referentiemoment te bewaren. Want het zal echt de laatste keer zijn dat we in het shirt van de nationale ploeg spelen. Het is normaal om een afscheid van de arena te markeren met een speciaal moment, zoals op 18 mei volgend jaar”, zei Gică Popescu, voorzitter van Farul Constanta, de ploeg gecoacht door Gică Hagi.

Ik heb met mijn collega’s besproken dat ieder van ons een speler moet uitnodigen met wie we hebben gespeeld. We willen dat het andere team wordt geleid door Mourinho, Stoicikov, Rivaldo, Figo. Tien jaar bij het nationale team betekent dat we een eervolle verschijning moeten maken en ik weet zeker dat we dat zullen doen. We hebben ervoor gekozen om dit evenement 30 jaar na Amerika te doen omdat we willen dat het een speciaal evenement wordt, omdat ieder van ons het verdient. Ik heb heel lang over dit evenement nagedacht. Tickets gaan vandaag in de verkoop. Met prijzen van 60 lei tot 150 lei – Gică Popescu

Tickets voor de afscheidswedstrijd van de Gouden Generatie:

Stand 1 Noordring 1 – 60 lei + belasting

Stand 1 Noord Ring 2 – 50 lei + belasting

Noordelijke Ring 3 – 40 lei + belasting

Box 2 Zuidelijke Ring 1 – 60 lei + belasting

Doos 2 Ring 2 – 50 lei + belasting

South Lawn 2 Ring 1 – 40 lei + belasting

Westelijke VIP-tribune 1 – 250 lei + belasting

Tribune 1 West VIP 2 – 150 lei + belastingen

Tribune 1 West Ring 2 – 90 lei + belasting

Tribune 1 West Ring 3 – 60 lei + belasting

Tribune 2 Ring 1 Oost – 90 lei + belasting

Tribune 2 Ring Oost 2 – 80 lei + belasting

Tribune 2 Ring Oost 3 – 60 lei + belasting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *