Simona Radiș en Ancuța Bodnar zijn te gast in het programma ,,Road to Paris” op donderdag 26 oktober om 19:00 uur.

Simona Radiș en Ancuța Bodnar zijn te gast in het programma ,,Road to Paris” op donderdag 26 oktober om 19:00 uur.

Simona Radiș en Ancuța Bodnar, olympisch kampioenen vrouwen dubbelwandig in Tokyo 2020, zijn te gast in het tv-programma ,,Road to Paris”, gepresenteerd door journalist Daniel Nazare.

De Roemenen Ancuța Bodnar en Simona Radiș, regerend olympisch kampioenen, wonnen eerder dit jaar gouden medailles in de damesdubbelscull bij de Europese kampioenschappen in Bled (Slovenië).

De twee atleten kwalificeerden zich voor de Olympische Spelen in Parijs nadat ze zonder problemen de halve finales van de wereldkampioenschappen wonnen.

Simona Radiș en Ancuța Bodnar hebben hun tickets voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs geboekt nadat ze een maand geleden als eerste over de finish kwamen in de halve finale van de wereldkampioenschappen roeien in Belgrado in de dubbele sculls.

“Parijs ziet er prachtig uit en het ziet er heel dichtbij uit. Kwalificatie is een droom die uitkomt, het was ons hoofddoel. Natuurlijk willen we het resultaat van vorig jaar vasthouden en nog een wereldtitel winnen,” vertelde het duo aan de show.

Radiș en Bodnar zijn de grote favorieten voor de race in Parijs en in de 45 minuten durende show vertellen ze over hun begin in de sport.

The Road to Paris wordt elke donderdag om 19.00 uur uitgezonden op ProSport.ro en op het YouTube-kanaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *