Elon Musk heeft zijn nieuwe TESLA-prototype onthuld. Hij reed met de “Cybertruck” naar de F1 Grand Prix van de VS en trok alle ogen naar zich toe.

Elon Musk heeft zijn nieuwe TESLA-prototype onthuld. Hij reed met de “Cybertruck” naar de F1 Grand Prix van de VS en trok alle ogen naar zich toe.

Elon Musk, Tesla-chef en een van ’s werelds rijkste mannen, ging naar de F1 Grand Prix van de VS met zijn nieuwe “Cybertruck” prototype, waar hij alle ogen naar zich toe trok. Het is een gepantserd model dat is ontworpen door zijn autobedrijf.

Fans moeten echter nog wachten voordat ze zelf in zo’n uniek exemplaar kunnen rijden, in ieder geval tot het einde van dit jaar. Definitieve specificaties en prijzen zijn nog niet bekend.

Tesla Cybertruck / FOTO – Profimedia

Tesla heeft enige tijd de mogelijkheid gelanceerd om deze auto te bestellen, maar de leveringen zijn vertraagd, schrijft DigiSport.

Tesla Cybertruck krijgt ook een performance versie

Tesla zal ook een iets hogere prestatieversie beschikbaar maken voor klanten, of het nu gaat om de Plaid-varianten voor de Model S en Model X of de Performance-versies voor de Model 3 en Y, meldt Promotor.

Het trekvermogen van 6.350 kg zal groter zijn dan dat van de Ford F150 Lightning of Rivian R1T, en het laadvermogen zal rond de 1.500 kg liggen.

De truck zou ook een actieradius tot 500 mijl kunnen hebben en in ongeveer 3 seconden van 0 naar 60 km/u kunnen accelereren.

FOTO: Twitter-opname@wealthXfreedom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *