Farul’s REST VAN HET KAMPIOENSCHAP is gespeeld! Thuis niet kunnen winnen

Farul’s REST VAN HET KAMPIOENSCHAP is gespeeld! Thuis niet kunnen winnen

Kampioen Farul Constanta heeft donderdagavond thuis met 2-2 gelijkgespeeld tegen UTA Arad, in een resterende wedstrijd van de vijfde ronde van de Superleague.

Rivaldinho ’24, Artean ’50, Micovschi ‘7, Fabry ’27 scoorden voor de gastheren.

Farul ongeslagen in vijf wedstrijden, waarin het drie keer won en twee keer gelijk speelde.

Farul’s REST VAN HET KAMPIOENSCHAP is gespeeld! Kon thuis niet winnen

“Twee wedstrijden, dezelfde geschiedenis, produceerden we veel aanvallend voetbal. Nu denk ik dat we verdedigend geen goede wedstrijd speelden, we bleven niet goed op het veld staan, er werd niet gelopen, we verloren duels. Maar twee doelpunten, dat vind ik wel een beetje. Het is een wedstrijd, vandaag was het een wedstrijd, net als tegen U Cluj, als we niet scoren voor het aantal kansen dat we hebben geproduceerd, wat kunnen we dan doen?

“Ik hoop dat de wedstrijd in Craiova veel beter zal zijn. (noot van de redactie over Fabry) Ik heb met hele goede spelers gewerkt, ik denk dat hij zelfs beter is dan Palic (noot van de redactie: Antun Palic, voormalig Kroatisch voetballer van Dinamo), ik denk dat hij de beste nummer 10 voor ons is in het kampioenschap. Ik verwijt het mezelf, we moeten meer doen, profiteren van de kwaliteiten die hij heeft.

We hebben gesproken (met Gică Hagi aan het einde van de wedstrijd), we zijn allebei boos, we hadden graag gewonnen, we hadden een aantal tegenaanvallen en zij hadden een aantal situaties”, zei Mircea Rednic aan het einde van de wedstrijd Farul – UTA 2-2.

Wat Gheorghe Hagi zei

“Ik heb ze gewoon verteld dat het om kleine details gaat, dat je heel goed moet aansluiten, dat je overtuigd moet zijn van wat je doet en dan denk ik dat het wel goed komt. Ik heb nog 10 kinderen die op me wachten, ik ben niet bang, misschien zijn ze beter.

We werken, we proberen altijd iets te produceren. We voelen ons niet de kampioenen van Roemenië. We hopen dingen te herstellen, vooruit te komen, maar de weg zal zeker moeilijk zijn.

(noot van de redacteur over Iustin Doicaru) Hij is net begonnen, dat is alles. We namen hem omdat hij linkshandig was, hij speelde als linksback, als spits en als vleugel, we namen hem, het was zijn kans,” zei Gică Hagi.

Welke wedstrijden worden er vandaag gespeeld in de Super League?

  • FC Voluntari – Sepsi, 17.30 (Scheidsrechters: Horia Gabriel Mladinovici – Bogdan Gheorghe, Cosmin Vatamanu – Ionuț Coza)
  • Dinamo – Poli Iași, 20.30 (Scheidsrechters: Rareș George Vidican – Imre-Laszlo Bucsi, Ionel Valentin Dumitru – Cristian Moldoveanu)

Foto credit: Facebook / UT Atad

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *