Dinamo heeft 8 wedstrijden niet gewonnen! Wat coach Ovidiu Burcă zegt over deze mislukkingen

Dinamo heeft 8 wedstrijden niet gewonnen! Wat coach Ovidiu Burcă zegt over deze mislukkingen

Poli Iasi heeft vrijdagavond thuis met 0-0 gelijkgespeeld tegen Dinamo Boekarest in een wedstrijd uit de 14e ronde van de Superleague.

Voorafgaand aan deze wedstrijd verloor FC Voluntari thuis met 0-2 van Sepsi Sf. Gheorghe.

Poli Iasi staat tiende met 16 punten, terwijl Dinamo tien punten heeft en op de een na laatste plaats staat in het klassement, 15e. Erger nog, de rood-witten hebben 8 speelronden zonder de zoete smaak van een overwinning.

Dinamo heeft BORNA 8 bereikt zonder een overwinning! Wat coach Ovidiu Burcă zegt over deze mislukkingen

“Ik had een zeer complexe situatie te managen, we hadden een beperking op transfers, de spelers kwamen langs. We zitten in de tweede of derde trainingsweek met een volledig team. We verloren de start, het vertrouwen was weg, maar ik denk dat het team het kan omdraaien.

Als coach ben je een beetje eenzaam als je verliest, maar dat is niet het belangrijkste. Mensen hebben hun geduld verloren, supporters zijn het niet gewend dat het team verliest.

Het is een moeilijk moment, maar ik denk dat we de mogelijkheid hebben om dit moment te keren. Het is niet triest, wat er vorig jaar gebeurde blijft, ik leef graag verankerd in het heden. In het leven hoef je alleen maar vooruit te kijken, mensen waren boos, maar ik denk niet dat de manier waarop het team zich vandaag presenteerde

(Noot van de redactie – Zet je het werk hier voort?) Ja. Los van het feit of ik een goede coach kan zijn of niet, ik blijf een man met karakter, een man met gezond verstand, voetbal heeft mijn karakter gepolijst en ik zal niet van mijn pad afwijken” zei Ovidiu Burcă, na Dinamo – Poli Iasi, 0-0.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=Sr7ATczdjSQ(/embed)

Wat was de reactie van Poli Iasi

“In de tweede helft waren we niet zo helder, maar over het algemeen denk ik dat het een bevredigend resultaat is. (n.r. Leo Grozavu) Laten we ons niet meer opwinden, laten we geen rood of geel meer pakken.

Het belangrijkste is om er een competitief team van te maken, de aanwezigheid in League 1 te consolideren en vanaf volgend jaar een team te zijn met meer verwachtingen”, zei Mihai Bordeianu, de beste speler van de gasten.

Wat zijn de wedstrijden van zaterdag?

  • Oțelul Galati – FC Hermannstadt, 14.00 (Scheidsrechters: Sebastian Colțescu – Daniel Mitruți, Vladimir Urzică – Claudiu Marcu)
  • Petrolul – FCSB, 20.30 (Scheidsrechters: Radu Petrescu – Mircea Mihail Grigoriu, Mihai Marius Marica – George Cătălin Găman)

Foto: Facebook / FC Dinamo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *