Mititelu’s Craiova, in DEGRINGOLADA! Mircea Rednic verslagen in Bania: “Mijn hoofd doet pijn, niet ziek worden”.

Mititelu’s Craiova, in DEGRINGOLADA! Mircea Rednic verslagen in Bania: “Mijn hoofd doet pijn, niet ziek worden”.

FCU Craiova is zondag thuis met 3-2 verslagen door UTA Arad in een wedstrijd uit de 14e ronde van de Superleague.

Chițu scoorde 29 en Van Durmen 60, respectievelijk Fabry 37 (penalty), Ofosu 41 en Micovschi 64.

FC U Craiova heeft al vijf wedstrijden niet gewonnen (twee gelijke spelen, drie nederlagen).

Mititelu’s Craiova in een staartspin! Mircea Rednic verslagen in Bania: “Mijn hoofd doet pijn, niet ziek worden”

Mircea Rednic kondigde aan dat hij in de wedstrijd tegen Universitatea Craiova in de Roemeense beker (woensdag, 18:00 uur) zal inzetten op de spelers die dit seizoen minder minuten hebben gepakt om zijn starters te sparen voor de wedstrijd tegen Dinamo, waartegen hij aankondigde te willen winnen.

“We hebben veel punten verloren en we hebben veel in te halen. Mijn hoofd doet pijn, niet ziek worden… Ik maak een grapje.

Het is een verdiende overwinning, door iedereen verwacht. Het was moeilijk in het begin, er waren veel veranderingen. We zijn fysiek niet slecht, we creëren kansen. Ik heb ze verteld dat het team nu belangrijk is. Ik ben veeleisend omdat ik de laatste wedstrijden heb gespeeld. We speelden met onze kansen en verloren punten.

Alle wedstrijden zijn speciaal (red. niet alleen die van Dinamo). Zeker na deze overwinning zou het zonde zijn om er niet nog een overwinning aan vast te knopen.

Ik heb ze gezegd dat ze de wedstrijd van vandaag niet te licht moeten opvatten. Ik heb ze verteld dat dit de ploegen zijn waartegen we op dit moment vechten voor een betere plaats in het klassement.

Hoe de twee opstellingen eruit zagen

  • FCU Craiova: Gurău – Negru (Mascarenhas ’73), Compagnucci, Henriques, Padula – Buta (Blănuță ’73), V. Achim (Asamoah ’57) – Bahassa (Blidar ’87), J. Ibrahimi (Sidibe ’56), Van Durmen – Chițu. Coach: Giovanni Costantino
  • UT Arad: Iacob – Căpușă, Conte, Stolnik, Abeid – Fabry (Pop ’80), M. Costa, C. Mihai – Ofosu (Stahl ’57), Luckassen (Cooper ’73), Micovschi (Rodrigues ’79). Coach: Mircea Rednic

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *