Afschuwelijk ONGEVAL: Een ijshockeyspeler stierf nadat zijn keel was doorgesneden door een schaats

Afschuwelijk ONGEVAL: Een ijshockeyspeler stierf nadat zijn keel was doorgesneden door een schaats

Een angstaanjagend ongeluk gebeurde zaterdag tijdens een ijshockeywedstrijd in het Verenigd Koninkrijk.

Adam Johnson, 29 jaar, een speler van het Britse Nottingham Panthers, werd in zijn nek geraakt door het schaatsijzer van een andere speler tijdens de wedstrijd tegen de Sheffield Steelers.

In een bericht op Facebook zei Adams moeder Kari Johnson dat ze “de helft van haar hart verloor” nadat de dood van haar zoon was bevestigd. In een bericht op X, voorheen Twitter, schreven de Panthers dat ze “er kapot van waren” om aan te kondigen dat Johnson was overleden na het “bizarre ongeluk”, volgens Digi24.

“De Panthers willen graag onze gedachten en condoleances sturen naar Adam’s familie, zijn partner en al zijn vrienden in deze extreem moeilijke tijd. Adam, onze nummer 47, was niet alleen een uitstekende ijshockeyspeler, maar ook een geweldige teamgenoot en een ongelooflijk persoon die zijn hele leven nog voor zich had,” aldus een teambericht.

Het ongeluk gebeurde toen een Sheffield Steelers-speler een van Johnsons teamgenoten probeerde te tackelen, meldde MailOnline. Beschermende schermen werden op het ijs rond Johnson geplaatst nadat de wedstrijd was gestopt. Johnson speelde eerder 13 wedstrijden voor de Pittsburgh Penguins van de NHL in de seizoenen 2018-19 en 2019-20. Hij speelde ook twee seizoenen aan de Universiteit van Minnesota Duluth.

Fotobron: profimedia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *