Răzvan Zăvăleanu komt, ZONDAG, in de EXCLUSIEVE DINAMO studio

Răzvan Zăvăleanu komt, ZONDAG, in de EXCLUSIEVE DINAMO studio

Răzvan Zăvăleanu is op ZONDAG in de EXCLUSIV DINAMO studio. De vertegenwoordiger van de beheerder SC Dinamo 1948 beantwoordt de vragen van journalist Cătălin Mureșanu.

Een nieuwe zware editie van EXCLUSIV DINAMO, woensdag 1 november, vanaf 21.30ProSport.

De gast van journalist Cătălin Mureșanu is Răzvan Zăvăleanu, vertegenwoordiger van RTZ & Partners SPRL, de curator van SC Dinamo 1948 SA. Een uur lang beantwoordt Răzvan Zăvăleanu, een van de belangrijkste stemmen bij Dinamo sinds de zomer van 2021, toen het bedrijf dat de Super League-club beheert het tweede faillissement in zijn geschiedenis inging, de vragen van de producent en de fans van Dinamo.

Wat is de volgende stap na de goedkeuring van het “Gewijzigde Reorganisatieplan”, wat is de status van de beroepen, hoe staat Dinamo ervoor met de financiële balans, wat zijn de mogelijkheden van de “honden” als het gaat om legitimaties en transfers van spelers?

Deze en andere vragen uit de chatstream zullen op DONDERDAG aan de speciale gast worden voorgelegd.

De EXCLUSIVE DINAMO uitzending is LIVE te volgen op www.prosport.ro, het ProSport YouTube kanaal of de ProSport Facebook pagina. EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin ‘Dogs’ fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de show worden verwerkt en geanalyseerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *