Rapid is opgenomen in het ziekenhuis van Ghencea! Bergodi: “Elk resultaat tegen FCSB is niet beslissend voor het kampioenschap”

Rapid is opgenomen in het ziekenhuis van Ghencea! Bergodi: “Elk resultaat tegen FCSB is niet beslissend voor het kampioenschap”

Rapid speelde woensdagavond met 0-0 gelijk tegen CSA Steaua Boekarest in een wedstrijd in groep 2 van de Roemeense beker.

Giuleștenii leidt in groep 2 van de Roemeense beker met 4 punten. CFR en Universitatea Cluj volgen op de ranglijst met elk drie punten, terwijl CSA Steaua vierde staat met één punt.

Rapid is GEZOCHT in Ghencea! Bergodi: “Elk resultaat is voor FCSB, het is niet beslissend voor het kampioenschap”

“Zo moet de sfeer in alle wedstrijden zijn. Als we in Liga 1 zouden spelen, zouden we misschien deze sfeer hebben. Het was een heel mooi en spectaculair duel, de supporters verdienen felicitaties, het was een goede show.

Talpan valt aan, ik laat hem alleen met de keeper wegkomen. Ik wil hem niet meer antwoorden. Ik ga liever verder. Ik hoor je niet vragen naar dit personage. Hij heeft het over meer dan alleen mij. Als iemand hem niet kan stoppen, kan hij aanvallen wanneer hij maar wil.

Ik heb nog niet met oom Tweety gesproken, ik weet het echt niet. Elke investeerder is welkom, laten we deze promotie regelen.

We hadden ongeveer 15 ballen en die kwamen nooit meer terug toen ze de Rapid-galerij bereikten. Ik denk dat we wat netten achter het doel nodig hadden”, zei Daniel Oprița na afloop van de wedstrijd Steaua – Rapid 0-0, in de Betano Romanian Cup.

Wat Cristiano Bergodi zegt

“We speelden vandaag niet zo’n goede wedstrijd. We hadden moeten winnen. Ik praat niet voor de pers over de spelers. Ik denk dat ik een goede ploeg heb, maar we speelden vandaag geen goede wedstrijd. Maar het was geen slechte wedstrijd. We moeten beter spelen. We zullen zien waardoor dat kwam.

Ik moet er niet aan denken hoe het zal zijn zonder Petrila en Rrahmani, ik moet oplossingen vinden. We zullen een competitief team presenteren in de National Arena, we presenteren ons daar niet als slachtoffers. Wat het resultaat ook zal zijn met FCSB, het is niet beslissend voor het kampioenschap“, zei Cristiano Bergodi.

Welke wedstrijden worden er nog gespeeld in de Roemeense beker?

Donderdag

  • CSM Alexandria (L2) – FC Botosani, 14:00, FRF TV
  • Gloria Buzău (L2) – Farul Constanța, 17:30, Prima Sport 1, Digi Sport 1
  • Universitatea Cluj – CFR Cluj, 20:30, Prima Sport 1, Digi Sport 1

Vrijdag

  • FC Bihor (L3) – Dinamo, 20:30, Prima Sport 1, Digi Sport 1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *