Andrei Muntean en zijn coach Marius Berbecar zijn te gast in de show ,,Road to Paris” op donderdag 2 november om 19:00 uur.

Andrei Muntean en zijn coach Marius Berbecar zijn te gast in de show ,,Road to Paris” op donderdag 2 november om 19:00 uur.

Andrei Muntean en zijn coach Marius Berbecar zijn te gast in het programma ,,Road to Paris”, gepresenteerd door journalist Daniel Nazare.

De Roemeense atleet Andrei Muntean heeft zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, nadat hij een maand geleden 30e werd in de individuele samengestelde kwalificatieronde op de Wereldkampioenschappen Artistieke Gymnastiek in Antwerpen.

Hij verdiende zijn ticket naar Parijs op basis van de FIG criteria waarbij de top 8 atleten in de individuele ranglijst die zich niet kwalificeren met het team zullen deelnemen aan de Olympische Spelen van volgend jaar.

Het Roemeense mannenteam, dat zich niet kwalificeerde voor de Olympische Spelen van 2024, eindigde op de 22e plaats.

De Olympische wedstrijden worden georganiseerd in team-, individuele samengestelde en toestelevenementen voor mannen en vrouwen. Bij de mannen zijn er zes toestellen – parallelle brug, vloer, paardvoltige, brug, vloer en rekstok, en bij de vrouwen zijn er vier toestellen – vloer, balk, ongelijke parallelle brug en polsstok.

Roemenië sloot de wereldkampioenschappen artistieke gymnastiek in Antwerpen af met een beter resultaat dan vorig jaar in Tokio – zes tickets voor de Olympische Spelen van Parijs 2024 en een vierde plaats bij de vrouwen.

Het programma “Road to Paris” wordt elke donderdag om 19.00 uur uitgezonden op de website ProSport.ro en op het YouTube-kanaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *