Dan Alexa, weg bij FC Botosani! Moldaviërs ook uitgeschakeld in Roemeense beker

Dan Alexa, weg bij FC Botosani! Moldaviërs ook uitgeschakeld in Roemeense beker

CSM Alexandria, uit Liga 2, versloeg FC Botoșani met 2-1. Het winnende doelpunt werd gescoord in de 90+3 minuut.

Voor FC Botoșani scoorde Șeroni in de 21e minuut uit een strafschop en voor CSM Alexandria scoorde Gîdea in de 49e minuut en Sîrbu in de 90e minuut.

In de laatste ronde van de Roemeense Beker Groep B ontmoet CSM Alexandria CSA Steaua en FC Botoșani speelt tegen U Cluj.

Dan Alexa, uit bij FC Botoșani! Moldaviërs zijn uitgeschakeld in de Roemeense beker na nederlaag tegen een League 3-team

Dan Alexa verlaat FC Botoșani, dat laatste staat in de Superliga, en Andrei Patache en Daniel Schiopu krijgen de leiding over het team.

Alexa, die acht wedstrijden heeft gecoacht bij FC Botoșani, waarbij hij er vijf verloor en drie gelijkspeelde, zou vervangen kunnen worden door Liviu Ciobotariu, coach van Sepsi, een team dat de laatste tijd slecht presteert.

“Ik zal een gesprek hebben met Dan Alexa. In dit gesprek zal ik niet meteen het idee hebben om hem te ontslaan, maar ik wil dat hij me één ding duidelijk vertelt. Ik wil dat hij me duidelijk in mijn gezicht vertelt of hij nog steeds gelooft in zijn sterke punten dat hij mijn team van degradatie kan redden. Als hij eerlijk tegen me is en me vertelt dat hij er ook niet in gelooft, dan gaan we uit elkaar. Als hij me vertelt dat hij nog steeds in zijn sterke punten gelooft en dat hij mijn team kan redden, dan gaan we verder.

Het hangt allemaal af van wat Dan Alexa me eerlijk vertelt. Op dit moment moet ik er niet aan denken dat hij nee zou zeggen. Als hij me vertelt dat ik denk dat ik het team ook niet kan redden, dan is dat tragisch. Ik heb geen andere opties en ik neem geen coaches mee naar Botosani alleen maar om ze mee te nemen. Ik moet er een vinden die me eerlijk vertelt dat hij gelooft dat hij mijn team kan redden.

Ik zou Croitoru morgen terugbrengen naar Botosani, maar jullie weten allemaal dat Marius geen PRO-licentie heeft en hij kan zich niet inhouden op de bank. Hij bezorgt me schorsingen, kaarten, hij kan geen aanwijzingen geven en ik kan niets goeds met hem oplossen. Dus ik zal duidelijk zien welk antwoord Dan Alexa me geeft. Ik kan er nog steeds niet over uit en ik kan niet geloven wat een puinhoop ik ben als ik de stand lees. Het is ongelooflijk”, zei Valeriu Iftime, eigenaar van FC Botoșani, tegen ProSport, na de met 3-0 verloren wedstrijd tegen U Cluj in het kampioenschap.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *