Ianis Hagi, eerste doelpunten voor Alaves! Zijn team, voordracht in de King’s Cup

Ianis Hagi, eerste doelpunten voor Alaves! Zijn team, voordracht in de King’s Cup

Ianis Hagi heeft de eerste doelpunten gemaakt voor Deportivo Alaves, dat Deportivo Murcia met 10-0 versloeg in de tweede ronde van de Spaanse beker.

Hagi begon als invaller maar scoorde in de 63e en 80e minuut. De andere doelpunten van Alaves kwamen van Abderrahmane Rebbach (7, 38), Ruben Duarte (13), Xeber Alkain (52, 60) en Jon Karrikaburu (67, 75, 89).

Hagi is de tweede Roemeense international die scoort in deze fase van de King’s Cup, na Andrei Ratiu van Rayo Vallecano.

Ianis Hagi, eerste doelpunten voor Alaves! Zijn team, voordracht in de King’s Cup

“Als ik de balans opmaak van de laatste drie wedstrijden van Alaves voor de competitiebreak, denk ik dat we goed hebben gespeeld en mijn gevoel is positief. We blijven hard werken en vechten voor elke wedstrijd. We zijn op de goede weg en ik weet zeker dat de resultaten de goede kant op zullen gaan”, vertelde Ianis Hagi onlangs aan estadiodeportivo.com.

Ianis staat ook op de lijst van buitenlanders voor de double-header tegen Israël en Zwitserland in de voorrondes van EURO 2024.

Hij mag terugkeren naar Rangers

De Roemeense speler wordt tot de zomer uitgeleend door Rangers, maar zou eerder kunnen terugkeren naar Schotland. De nieuwe coach van Rangers, Philippe Clemente, heeft een speler met het profiel van de Roemeense international nodig.

“Philippe Clemente zou kunnen afzien van het uitlenen van Ianis Hagi en hem bij de selectie kunnen halen na de recente prestaties van de Roemeen. Hij speelde 27 minuten in de wedstrijd in Madrid en gaf een assist, had een dribbelpercentage van 100% en won alle luchtduels. Hagi’s creativiteit is iets waar het Rangers dit seizoen tot nu toe aan heeft ontbroken. Todd Cantwell en Nicolas Raskin hebben elk een beslissende pass gegeven, dus de terugkeer van Ianis zou een verleidelijke optie zijn voor de nieuwe coach van Rangers,” zei de Schotse pers na de 2-1 overwinning van Alaves op Atletico Madrid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *