Verrassing in Super League! U Cluj, verslagen door FC Voluntari. Ilfovenii had al tien rondes niet gewonnen

Verrassing in Super League! U Cluj, verslagen door FC Voluntari. Ilfovenii had al tien rondes niet gewonnen

FC Voluntari versloeg U Cluj met 2-1 in de 15e ronde van de Superliga. Voluntari speelde in ondertal, Nicolae Carnat werd in de 67e minuut uit het veld gestuurd.

De doelpunten werden gemaakt door Stoica (12) voor U Cluj en Nemec (31) en Dumiter (62) voor FC Voluntari. In de 90+7e minuut misten de gasten ook nog een penalty via Dumiter.

FC Voluntari klimt naar de 12e plaats met 16 punten en haalt daarmee FC U Craiova en UTA Arad, met elk 15 punten in de Superliga, en Dinamo en FC Voluntari, met respectievelijk 10 en 6 punten, in. U Cluj blijft op de 9e plaats met 19 punten, gelijk met Sepsi.

Universitatea Cluj, verslagen door FC Voluntari. Ilfovenii had al tien rondes niet gewonnen

De gespeelde teams:

Universiteit van Cluj: Iliev – Peteleu (Ilie ’86), Miron, Mitrea, Chipciu – Cîmpanu, Bic (Manu ’73), K. Doukoure (Simion ’63), V. Gheorghe (Popa ’63) – I. Stoica (Silaghi ’73), D. Nistor. Coach: Ovidiu Sabău

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaș, Boboc – Crepulja – Carnat, M. Răduț (Dumiter ’60), Rață (Cocian ’88), R. Popescu (Andrei ’60) – Nemec (Paz ’76). Coach: Ilie Poenaru

“Een moeilijk te verteren nederlaag, dat is de realiteit. We wilden deze week goed afsluiten, maar het lijkt erop dat we vrij zwaar en moe waren, ook al begonnen we goed aan de wedstrijd. Een verloren wedstrijd, maar laten we niet dramatisch gaan doen. Ik moet oplossingen vinden, er zijn nog steeds spelers die niet op hun niveau spelen, vooral degenen die onderweg binnenkomen. Er zijn spelers die nog op 60-70% zitten. Natuurlijk trekken we conclusies, kijken we wat de realiteit is op dit moment en welke doelen we kunnen bereiken. Ik heb vertrouwen in ze, het zijn heel waardevolle spelers, maar om echt een team te vormen voor de play-offs heb je tijd nodig. Het is een zware week geweest, we hebben om de drie dagen gespeeld. Op donderdag speelden we tegen een erg lastige tegenstander en we hebben veel geblesseerde spelers. Ik was niet in staat om meer veranderingen door te voeren omdat de andere spelers geen ritme hebben”, zei Ioan Ovidiu Sabău, U Cluj coach.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *