FCSB, Foute stap in de derby met Rapid! Giuleștenii komen tot op twee punten van de koploper

FCSB, Foute stap in de derby met Rapid! Giuleștenii komen tot op twee punten van de koploper

Rapid versloeg FCSB zondagavond met 2-1 in de 15e ronde van de Superleague, in een wedstrijd die werd bijgewoond door 40.563 toeschouwers.

Rapid scoorde twee keer aan het einde van de eerste helft, via de Fransman Jayson Papeau (39), met een schot na een persoonlijke actie, en Paul Iacob (45+2), met een volley uit een corner.

FCSB scoorde via Kameroener Joyskim Dawa (66)na een hoekschop van Risto Radunovic.

FCSB, Foute stap in de derby tegen Rapid! Giuleștenii komen tot op twee punten van de koploper

“Ik denk dat we vandaag de wedstrijd hebben verloren door onze fouten. We controleerden het spel in het begin, we hadden de kansen en we waren gevaarlijker toen we de bal hadden. Zij scoorden na twee triviale fouten.

Ik heb medelijden met onze spelers, ze hebben alles gegeven, maar door domme fouten hebben we de doelpunten tegen gekregen. Daarom ben ik woedend. Ik denk dat de score niet weergeeft wat de twee teams op het veld lieten zien,” vertelde de coach van Stele aan Charalambous in PrimaSport’s “Fotbal Show”. .

Wat Cristiano Bergodi zegt

“Het was een wedstrijd die werd uitgevochten, die werd gespeeld. Het is niet makkelijk. We hebben allemaal gevochten. En met de bank. Wie erin kwam, kwam goed. Het is niet makkelijk om hier te winnen. We waren waarschijnlijk niet eens van plan om te winnen, maar we verdienden deze overwinning. We gaven twee doelpunten weg door mooie individuele acties.

Het is belangrijk, want de jongens krijgen vertrouwen. Je wint op de weg. We hebben een hele zware wedstrijd voor de boeg in Sfântu Gheorghe. Ik hoopte dat we het goed zouden doen (red. FCSB), zodat ik mensen niet hoor zeggen dat we niet goed uit spelen.

De overwinning is de verdienste van de jongens, niet van de coaches. We maakten niet zo’n goede periode door, maar de jongens hebben alles gegeven en het is een hele grote overwinning thuis tegen FCSB.

Ik kwam achter het geld via de pers. Ik weet niet of de heer Șucu geld zal geven voor deze overwinning. Geld is het laatste. We moeten blij zijn dat we het eerste team hebben verslagen,” zei Cristiano Bergodi na de wedstrijd.

FCSB is koploper met 31 punten, terwijl Rapid derde staat met 39 punten.

Hoe zagen de twee verdelingen eruit?

  • FCSB: Târnovanu – Al. Pantea (V. Crețu 56), Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță (Miculescu 84), Compagno (D. Rotariu 46), Fl. Coman. Coach: Elias Charalambous
  • RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (I. Cristea 90), Al. Albu, Papeau (Onea 80) – Funsho Bamgboye, Borja Valle, Al. Ionita II (Kait 75). Coach: Cristiano Bergodi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *