FOTO / De eerste foto’s van Camelia Potec en haar BABY, twee weken na de bevalling. “Mijn herstel duurde iets langer”

FOTO / De eerste foto’s van Camelia Potec en haar BABY, twee weken na de bevalling. “Mijn herstel duurde iets langer”

Camelia Potec, voormalig Olympisch zwemkampioene en voorzitter van de Roemeense zwemfederatie, heeft twee weken na de bevalling de eerste foto’s van haar tweede kind vrijgegeven.

Camelia Potec, voorzitter van de Roemeense Zwembond, werd in 2018 voor het eerst moeder toen ze beviel van een dochtertje, Caelia Ioana. Sebastian Tudor, de echtgenoot van Camelia Potec, is zakenman. In de zomer van dit jaar kondigde de voormalige wedstrijdatlete op haar social media-account aan dat ze opnieuw zwanger is en op het punt staat om voor de tweede keer moeder te worden.

Camelia Potec is twee weken geleden voor de tweede keer moeder geworden. Ze heeft de eerste foto’s van haar tweede dochtertje online gezet.

De eerste foto’s van Camelia Potec en baby twee weken na de bevalling. “Het gaat goed met ons allebei”

Camelia Potec legde uit dat haar herstel langer duurde nadat ze voor de tweede keer moeder was geworden. Nu gaat het zo goed als verwacht kan worden met haar en de baby. De voormalige sportster bedankte iedereen die er voor haar is geweest.

“Leef ons gezond, ons nieuwe wonder! 👶🫶 Na bijna 2 weken, kondigen we aan dat we allebei gezond zijn. Met de hulp van Dr. Alina URSULEANU, alle specialisten van Regina Maria – Health Network en in buitengewone omstandigheden, zijn we bevallen van een 10-jarig, mooi en sterk meisje. ❤️🫶👶”, deelde Camelia Potec op haar social media account.

“Helaas duurde mijn herstel iets langer. Gelukkig heeft sporten me geleerd om sterk en geduldig te zijn.
Nu ben ik 💪. Bedankt allemaal voor jullie steun, berichtjes, aanmoedigingen en voor alle liefde die jullie hebben doorgegeven. We zijn dankbaar voor alles! 🙏 We omhelzen je en wensen je het allerbeste, waar je ook bent! 🙏🫶💗🤍❤💛💙💜💚❤️‍🔥❣️💟”voegde de voormalige topsporter eraan toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *