Răzvan Raț komt naar EXCLUSIV RAPID op dinsdag 7 november om 21.00 uur.

Răzvan Raț komt naar EXCLUSIV RAPID op dinsdag 7 november om 21.00 uur.

Răzvan Raț, kampioen met Rapid in 1999 en 2003, mist de wedstrijden van het team van Cristiano Bergodi niet als hij de kans krijgt. Hij debuteerde bijna 25 jaar geleden in het rood-witte shirt onder Mircea Lucescu.

Zondagavond was hij ook aanwezig bij de 2-1 overwinning op FCSB in de Arena Națională, naast Daniel Niculae, Vasile Maftei, Dan Șucu en Victor Angelescu. De fullback met 113 optredens in het nationale team is de gast van Ovidiu Ionescu in “EXCLUSIV RAPID”, dinsdag 7 november om 21:00 uur.

Ovidiu Ionescu is elke dinsdag vanaf 21:00 LIVE te zien op de website van ProSport, de Facebook-pagina van ProSport en het YouTube-kanaal van ProSport.

De belangrijkste onderwerpen met betrekking tot RAPID BUCUREȘTI zullen LIVE worden besproken met spelers, coaches en club officials, evenals Rapid legendes. Er zullen LIVE reacties van supporters zijn. Supporters worden uitgenodigd om deel te nemen aan elke uitzending met berichten en opmerkingen. Dit geeft ze de kans om vragen te stellen aan de gasten.

Daarnaast zijn er verhalen van achter de schermen, interviews en reportages, exclusief gemaakt voor het publiek van de show. We zullen ook de mening horen van publieke supporters van Rapid Bucuresti, supporters en topatleten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *