Elena Bogdan, uitgenodigd voor “That’s tennis”!  Hoe ze verliefd werd op tennis en de Roland Garros-finale speelde met Simona Halep

Elena Bogdan, uitgenodigd voor “That’s tennis”! Hoe ze verliefd werd op tennis en de Roland Garros-finale speelde met Simona Halep

Irina Fetecău, de Roemeense tennisspeelster die haar debuut maakte in de mediawereld als presentatrice van het programma “So it’s in tennis”, is terug met een nieuwe zeer interessante editie, met een voormalige tennisspeelster, Elena Bogdan (31), nu een coach.

Elena Bogdan, Irina Fetecău’s gast in “That’s Tennis”! Hoe ze verliefd werd op tennis en de Roland Garros-finale speelde met Simona Halep

De “That’s Tennis” editie met Elena Bogdan wordt uitgezonden op woensdag 8 november om 19:00 uur op het ProSport YouTube kanaal.

Elena Bogdan, geboren in Craiova, werd vanaf haar eerste training verliefd op tennis en speelde in 2008 samen met Simona Halep in de juniorenfinale op Roland Garros.

Elena Bogdan geeft momenteel les op de Malediven en is erg enthousiast over haar nieuwe trainerscarrière.

We kijken uit naar je commentaar en berichten voor Irina Fetecău op YouTube en Facebook!

Irina Fetecău heeft een sterk debuut gemaakt in de wereld van de sportmedia en treedt daarmee in de voetsporen van haar vader, Adrian Fetecău, de bekende radiojournalist. De sportvrouw had George Cosac, voorzitter van de Roemeense tennisbond, te gast op de eerste editie.

De sportvrouw neemt geen afscheid van tennis, maar zal jongleren tussen toernooien en ook in het ProSport-team spelen. De show “That’s Tennis” belooft prominente gasten uit de “witte sport” en daarbuiten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *