Collector’s Edition, woensdag om 21.00 uur op EXCLUSIVE DINAMO. Gast: Constantin Ologu, alias “Tyson”.

Collector’s Edition, woensdag om 21.00 uur op EXCLUSIVE DINAMO. Gast: Constantin Ologu, alias “Tyson”.

Een verzamelaarseditie op woensdag om 21.00 uur op EXCLUSIV DINAMO: “De weg staat in brand…”, in een programma met “Tyson”, Constantin Ologu, de legendarische bestuurder van de “rode honden”.

Ediverhaal in EXCLUSIVE DINAMO, woensdag 8 november, op ProSport. Constantin Ologu, alias Tyson, de man die drie decennia lang de rode hondenbus bestuurde, komt naar de studio van het programma onder leiding van journalist Cătălin Mureșanu.

Als bestuurder van de categorie “D” voor Dinamo “verbrandde” “Tyson” de weg met Dinamo spelers achterin, veel junioren stapten op zijn coach en coaches stapten uit. Na een leven lang aan het hoofd van het team te hebben gestaan, moest Constantin Ologu het rijden opgeven vanwege gezondheidsproblemen. Fans doneerden bloed voor hem, hij herstelde en nu deelt de legendarische coureur zijn verhalen over honderdduizenden kilometers, duizenden wedstrijden en jaren met Dinamo.

De EXCLUSIVE DINAMO-uitzending kan worden bekeken op www.prosport.ro, het ProSport YouTube-kanaal of de ProSport Facebook-pagina. EXCLUSIV DINAMO is een interactief mediaproduct, waarin “câinilor” fans vragen kunnen stellen aan zowel de gasten als aan de moderator, terwijl de meningen en suggesties van de kijkers gedurende de uitzending worden verwerkt en geanalyseerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *