Neymars schrikmomenten. Dieven braken gewapend in zijn huis in en probeerden zijn vriendin en pasgeboren dochtertje te RAPEËN

Neymars schrikmomenten. Dieven braken gewapend in zijn huis in en probeerden zijn vriendin en pasgeboren dochtertje te RAPEËN

Voetballer Neymar heeft een angstige tijd doorgemaakt nadat verschillende gewapende overvallers inbraken in zijn huis in de buurt van Sao Paolo en probeerden zijn vriendin en pasgeboren dochtertje te ontvoeren.

De overvallers drongen het huis binnen met behulp van een verdachte die al is aangehouden. De overvallers waren blijkbaar van plan om de partner van de voetballer, Bruna Biancardi, en hun één maand oude dochter Mavie te ontvoeren.

Het incident werd geregistreerd in de wijk Cotia, aan de rand van Sao Paulo, en een van de daders is al gearresteerd als verdachte. Volgens Braziliaanse media lieten de daders de ouders van Brunei Biancardi vastgebonden achter en wilden ze tassen, horloges en juwelen stelen, meldt Marca.

Gelukkig waren Bruna Biancardi en Mavie niet in het huis, zodat de criminelen hun onheilsplan niet konden uitvoeren, voegde de bron eraan toe.

Het waren de buren die de politie waarschuwden voor de geluiden die uit het huis kwamen.

De politie omsingelde het huis en slaagde erin een van de overvallers gevangen te nemen. Het was een buurjongen van de ouders van Brunei Biancardi, een 19-jarige jongen.

Neymar: “Godzijdank is iedereen in orde”

Bruna Biancardi plaatste een bericht om vrienden en familie gerust te stellen en bevestigde de aanranding.

Vanmorgen hebben dieven mijn huis leeggeroofd en mijn ouders gegijzeld. Ik, Mavie en mijn zus wonen er niet meer en we waren op dat moment niet in het huis. Gelukkig is alles goed met hen. De materiële dingen kunnen we terugkrijgen. Het is belangrijk dat iedereen in orde is en dat de betrokkenen zijn gevonden. Dank U, Heer, dat U voor me zorgt en mijn familie altijd beschermt.”, schreef de vriendin van de Braziliaanse voetballer.

Later deelde Neymar ook een bericht op zijn InstaStory.

“Godzijdank is iedereen in orde,” schrijft hij.

Neymars bericht
Neymar’s bericht

Foto bron: X (voorheen Twitter)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *