Arcada speelt drie dagen in Galati voor kwalificatie voor de Champions League in volleybal voor mannen!

Arcada speelt drie dagen in Galati voor kwalificatie voor de Champions League in volleybal voor mannen!

CSM Arcada Galati is dicht bij kwalificatie voor de groepen van de Champions League in het mannenvolleybal. De Moldaviërs organiseren het kwalificatietoernooi in Galați.

Arcada duelleert in het toernooi, dat van vrijdag tot en met zondag wordt gespeeld in de Donauhal, met teams als Olympias Piraeus (Griekenland), Promethey Dnipro (Oekraïne) en Neftochimik Burgas (Bulgarije).

Het is ieder voor zich en het eerst geplaatste team kwalificeert zich voor de groepen van de Champions League. De als tweede geplaatste ploeg heeft ook een kans als ze beter geplaatst zijn dan de andere ploeg in de andere reeksen.

Arcada speelt drie dagen in Galati om zich te kwalificeren voor de Champions League

Schema van het kwalificatietoernooi voor de belangrijkste clubcompetitie in Europa:

Vrijdag 10 november

18.00 CSM Arcada Galati – Promethey Dnipro

21.00 Olympiakos – Neftochimik Burgas

Zaterdag 11 november

18.00 CSM Arcada Galati – Neftochimik Burgas

21.00 Olympiakos – Promethey Dnipro

Zondag 12 november

15.00 Neftochimik Burgas – Promethey Dnipro

18.00 CSM Arcada Galati – Olympiakos

“We hebben drie examens tegen zware tegenstanders, maar onze spelers zijn ook voorbereid op zulke wedstrijden. We hebben een waardevolle, uitgebalanceerde ploeg, die bestaat uit atleten die gehard zijn in wedstrijden op het hoogste niveau. We hebben ook het voordeel van onze thuisbasis, vooral door de steun van onze fans, met wie we al veel andere successen hebben behaald. We geloven dat we deze reis ook deze keer zo goed mogelijk zullen afronden”, zei de coach van het Galicische team, Sergiu Stancu, tegen www.viata-libera.ro.

De 14 spelers tellende ploeg van CSM Arcada: Bala, Butnaru, Nikula, Lescov, Hamacher, Woch, Lopez, Talpă, Gergye, Toman, Aldea, Mihălescu, Cristudor en Karimi.

Tijdens de drie dagen zullen ze scheidsrechter zijn: Dejan Rogici (Servië), Vladimir Simenovici (Zwitserland), Tibor Halacz (Hongarije) en Erdal Akinci (Turkije).

Foto: facebook.com/ArcadaGalati

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *