Cristina Neagu heeft haar contract bij CSM Boekarest verlengd!

Cristina Neagu heeft haar contract bij CSM Boekarest verlengd!

CSM Boekarest heeft de contractverlenging aangekondigd van sterspeelster Cristina Neagu, 35 jaar, die sinds 2017 voor de hoofdstedelijke club speelt.

De nieuwe deal geldt tot de zomer van 2025, waarbij het huidige contract met een jaar is verlengd.

Cristina Neagu werd in 2010, 2015, 2016, 2018 uitgeroepen tot ’s werelds beste handbalspeelster.

Cristina Neagu verlengde haar contract bij CSM Boekarest

De handbalster verdient €20.000 per maand bij CSM Boekarest, de ploeg waar ze in 2018, 2021 en 2023 drie Roemeense kampioenstitels won.

“Cristina Neagu, nog één jaar “tijgerin” bij CSM București

Club Sportiv Municipal București kondigt aan de supporters van de ploeg en aan alle handballiefhebbers aan dat de enige speelster in de geschiedenis die 4 keer werd uitgeroepen tot beste speelster ter wereld van de IHF, Cristina Neagu, zal blijven spelen voor de Roemeense kampioenen!

Cristina Neagu en CSM Boekarest hebben hun contract met nog een seizoen verlengd. Cristina Neagu, 35 jaar, is door de internationale federatie vier keer uitgeroepen tot ’s werelds beste vrouwelijke handbalspeelster en aanvoerster van het Roemeense nationale team in 2016, en speelt sinds 2017 voor de ploeg uit Boekarest. Cristina is geboren in de hoofdstad en begon op 12-jarige leeftijd met handbal bij CSȘ Nr. 5 Boekarest. Als senior speelde ze voor HC Activ Ploiesti, Rulmentul Brasov, Oltchim Rm. Vâlcea en ZRK Buducnost. Ze is een van de drie speelsters in de geschiedenis van de EHF Champions League die meer dan 1000 doelpunten heeft gemaakt in de belangrijkste interclubcompetitie” is de aankondiging van CSM Boekarest op Facebook.

Ik ben verheugd om mijn carrière voort te zetten bij CSM București en elke keer als ik het veld op ga, geef ik mijn beste beentje voor om de club te helpen haar doelen te bereiken. We willen onze fans gelukkig maken en samen van zoveel mogelijk mooie momenten genieten – Cristina Neagu

Cristina Neagu is een van de slechts drie speelsters in de geschiedenis van de EHF Champions League die meer dan 1.000 doelpunten heeft gemaakt in de belangrijkste interclubcompetitie.

  • Cristina Neagu’s contract met CSM Boekarest met een jaar verlengd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *