Lucian BURDUJAN, categorische reactie na als vermist te zijn opgegeven door de Roemeense politie. Wat de voormalige voetballer te zeggen heeft over geruchten over zijn toestand

Lucian BURDUJAN, categorische reactie na als vermist te zijn opgegeven door de Roemeense politie. Wat de voormalige voetballer te zeggen heeft over geruchten over zijn toestand

Voormalig Rapid- en FCSB-spits Lucian Burdujan (39) verscheen begin november op de Roemeense politiewebsite in de rubriek vermiste personen.

Zijn moeder heeft naar verluidt zelf contact opgenomen met de autoriteiten.

Burdujan, al bijna een jaar “vermist

Meer dan een jaar lang had de familie niets gehoord van Lucian Burdujan, uit angst dat hem iets ernstigs was overkomen.

Nadat het nieuws over de verdwijning van de voormalige voetballer bekend werd, spraken sommige mensen die hem kenden, waaronder zijn ex-vrouw, in het openbaar over zijn vermeende gokverslaving. Het gerucht ging zelfs dat Burdujan diep in de schulden zat nadat hij veel geld had verloren aan “gokautomaten”.

Op dinsdag 14 november plaatste Lucian Burdujan een bericht op sociale media, zijn eerste publieke optreden na het verlies van zijn onlangs overleden vader.

Er is geen groter verlies of pijn in het leven dan wanneer je iemand verliest… Een man met karakter en waarde… Rust in vrede Pap!“, is geschreven voor rekening van Lucian Burdujan.

Digi Sport nam later contact op met de oud-voetballer en hij gaf het volgende door: “Ik ben in orde”. Gevraagd naar het gokverhaal zei Lucian Burdujan dat de mensen die dat zeiden “niet weten waar ze het over hebben”.

Lucian Burdujan begon zijn voetbalcarrière bij Ceahlăul Piatra Neamț. In 2004 verhuisde hij naar Rapid en tijdens zijn carrière speelde hij ook voor FC Vaslui en FCSB. In het buitenland speelde hij 9 jaar voor clubs in Oekraïne (Chernomorets, SK Tavriya en Goverla), Verenigde Arabische Emiraten (FC Hatta), Gibraltar (Europa FC) en Griekenland (AEL Kalloni, Eginiakos, AEP Kozanis en Thinaliakos).

Hij maakte deel uit van het Rapid-team dat in 2006 de kwartfinales van de UEFA Cup bereikte met Răzvan Lucescu op de bank. Hij heeft twee trofeeën met Giules, de Roemeense beker en de Super Cup.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *