Wat een fortuin heeft Simona HALEP eigenlijk. Dumitru Dragomir: “Ze heeft zoveel op haar rekeningen staan…”

Wat een fortuin heeft Simona HALEP eigenlijk. Dumitru Dragomir: “Ze heeft zoveel op haar rekeningen staan…”

Ook al heeft Simona Halep (32) een schorsing van 4 jaar gekregen voor beschuldigingen van dopinggebruik en onregelmatigheden met biologische paspoorten, het vermogen van de tennisster heeft er niet onder geleden.

Hoeveel geld Simona Halep eigenlijk heeft. Dumitru Dragomir: “Heeft ze…”

De tweevoudig Grand Slam-winnares ging op 24 oktober 2023 in beroep bij het Hof van Arbitrage voor de Sport (CAS-CAS) in Laussane en wacht nu op een uitspraak.

Dumitru Dragomir onthulde hoeveel geld Simona Halep eigenlijk heeft en koppelde het ook aan het feit dat ze van jongs af aan door haar ouders is gesteund om haar droom te volgen.

“Halep heeft haar huis verkocht voor een mooier huis. Ze heeft ongeveer 35-40 miljoen euro op haar rekeningen staan.

Haar familie is te respecteren, ik ken ze. Ze verkochten hun huis voor training toen ze op het lanceerplatform stond. Ze verkochten hun huis om haar financieel te steunen.

Haar vader is een heer, haar moeder is een dame. Halep is een dame, vergeet dat niet. Een echte ouder, er is geen risico om het goed te doen, geen risico, geen verlies, niets, als je het kind helpt.

Wat is kostbaarder in dit leven? Het kind. Het zijn niet de ouders die niet voor hun kinderen zorgen. Hé broeders, ik wil mijn kleinkinderen van een ander platform, daar vecht ik voor.

Je kinderen moeten boeken leren, gezond zijn en ze een materiële staat geven waarin ze niet de dienaren van anderen zijn. De grote academici, waarom hebben ze het boek geleerd? Om beter te kunnen leven,” zei Dumitru Dragomir in een interview voor Fanatik.

Hoe Simona Halep het doet

Simona Halep traint de laatste tijd op de CF Tennis Academy, een academie in de Verenigde Arabische Emiraten die in 1997 is opgericht.

De atlete uit Constanta nam ook deel aan een evenement speciaal voor kinderen, georganiseerd op de banen van het WTA-toernooi in Dubai.

Ondanks de schorsing blijft Simona Halep trainen, in de hoop dat na het CAS proces de periode van gedwongen afwezigheid zal worden verkort.

Op dit moment is de Roemeense in Dubai, waar ze veel tijd doorbrengt op de trainingsbaan.

De fitheid van Halep is onverwacht goed, ook al heeft ze een jaar aan de kant gestaan.

Simona Halep droeg 25.000 euro op haar hand

Na een schorsing van 4 jaar van de ITIA is Simona Halep (32) niet gestopt met haar activiteiten op social media, waar ze haar fans op de hoogte houdt.

De voormalig Wimbledon- en Roland Garros-kampioene toonde haar fans onlangs een Hublot-horloge van €25.000, waarvoor “Simo” 7 jaar lang ambassadeur was.

Maar het is duidelijk dat sterren als Novak Djokovic, Kylian Mbappe, Jose Mourinho, Usain Bolt en Simona Halep “verwend” worden door Hublot (waarmee ze een contract hebben) met sieraden ter waarde van meer dan 200.000 euro, schrijft digisport.ro.

“Mijn speciale accessoire”, omschreef Simona Halep het horloge van tienduizenden euro’s dat ze om haar pols droeg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *