Het land waar Simona Halep permanent zou zijn gaan wonen na de verkoop van haar villa van 4,2 miljoen euro in Snagov

Het land waar Simona Halep permanent zou zijn gaan wonen na de verkoop van haar villa van 4,2 miljoen euro in Snagov

Simona Halep heeft naar verluidt haar 4,2 miljoen euro kostende villa in Snagov, waar ze woonde met ex-man Toni Iuruc, verkocht en is definitief verhuisd naar een ander land.

De sportvrouw heeft blijkbaar een radicale beslissing genomen om uit Roemenië te verhuizen. Dit is ook de reden waarom ze haar huis in Snagov heeft verkocht en een huis heeft gekocht in een ander land, waar ze voorgoed naartoe is verhuisd.

In welk land woont Simona Halep?

Simona Halep heeft naar verluidt een woning gekocht in Dubai, waar ze permanent is gaan wonen, meldt Orange Sport.

In feite is de sportvrouw al ongeveer twee maanden in Dubai, waar ze verder traint, meldt de bron ook.

Wat bezit Simona Halep eigenlijk

Hoewel Simona Halep (32) een schorsing van 4 jaar heeft gekregen voor beschuldigingen van dopinggebruik en onregelmatigheden met biologische paspoorten, heeft het vermogen van de tennisster er niet onder geleden.

De tweevoudig Grand Slam-winnares ging op 24 oktober 2023 in beroep bij het Hof van Arbitrage voor de Sport (CAS-CAS) in Laussane en wacht nu op een uitspraak.

Dumitru Dragomir onthulde hoeveel geld Simona Halep eigenlijk heeft en koppelde het ook aan het feit dat ze van jongs af aan door haar ouders is gesteund om haar droom te volgen.

“Halep heeft haar huis verkocht voor een mooier huis. Ze heeft ongeveer 35-40 miljoen euro op haar rekeningen staan.

Haar familie is te respecteren, ik ken ze. Ze verkochten hun huis voor training toen ze op het lanceerplatform stond. Ze verkochten hun huis om haar financieel te steunen.

Haar vader is een heer, haar moeder is een dame. Halep is een dame, vergeet dat niet. Een echte ouder, er is geen risico om het goed te doen, geen risico, geen verlies, niets, als je het kind helpt.

Wat is kostbaarder in dit leven? Het kind. Het zijn niet de ouders die niet voor hun kinderen zorgen. Hé broeders, ik wil mijn kleinkinderen van een ander platform, daar vecht ik voor.

Je kinderen moeten boeken leren, gezond zijn en ze een materiële staat geven waarin ze niet de dienaren van anderen zijn. De grote academici, waarom hebben ze het boek geleerd? Om beter te kunnen leven,” zei Dumitru Dragomir in een interview voor Fanatik. (Meer details hier…)


Word lid van het CANCAN Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *